Rekry Kaapeli 4

Työpaikat

Helsingin Diakonissalaitoksella teemme työtä ihmisarvoisen huomisen puolesta. Työmme on merkityksellistä ja kohtaamme jokaisen ihmisen sellaisena kuin hän on.

Diakonissalaitos toimii vahvan arvopohjan mukaisesti ja tiukasti kiinni tässä ajassa. Tuotamme yhteiskunnan kaipaamia palveluja ja koulutusta. Meillä työskentelee eri alojen osaajia ja asiantuntijoita, muun muassa lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, lääkäreitä, opettajia ja terapeutteja. Palveluksessamme on noin 1 600 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Tarjoamme innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.   

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puh. 09 77 501 (vaihde)

pdfHelsingin Diakonissalaitoksen rekisteriseloste

Diacor terveyspalvelut Oy:n työpaikat löydät täältä

Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n työpaikat löydät tämän sivuston avoimista työpaikoista.

Rekry Hdo 3

Avoimet työpaikat

Voit hakea Sinua kiinnostavaa tehtävää täyttämällä hakulomakkeen, johon on linkki hakuilmoituksessa. Avoimena olevista työpaikoista voit kysyä tarkemmin työpaikkailmoituksessa nimetyiltä yhteyshenkilöiltä.

Lue lisää...

Rekry Hoiva 4 asiak tyontek b

Avoin hakemus

Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole tarjota Sinulle kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä, niin voit kuitenkin lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa halustasi työskennellä meillä. 

Rekry Pami 3 sohvalla

Poikkeuksellisen hyvä työpaikka

Haluamme, että meillä Diakonissalaitoksella henkilöstö voi hyvin ja työskentelee kehittyvässä, innostavassa ja vuorovaikutteisessa ympäristössä.

Rekry Hdo 1

Monipuolisia kokemuksia opiskelijalle

Helsingin Diakonissalaitoksen konsernissa tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan oppimisympäristön ja haastavia oppimiskokemuksia.

Lue lisää...

Rekry Hoiva 2 4 henk

Uratarinoita Diakonissalaitoksesta

Täältä löydät työntekijöidemme kokemuksia työskentelystä Helsingin Diakonissalaitoksessa. Urastaan kertovat Mikko, Paula ja Riitta.