Yrityksesi voi tukea nuoria

Auta syrjäytyneitä nuoria nyt!

Upeaa, että nuoret ovat teille tärkeitä. Vaikka Suomessa iso osa nuorista voi hyvin, moni on vaarassa syrjäytyä.

Kymmeniä tuhansia nuoria on jo pudonnut koulu- ja työelämästä. He kamppailevat yksinäisyyden, rahahuolien, mielenterveys- ja päihdeongelmien kanssa. Heidät on autettava takaisin kouluun ja töihin. Siihen tarvitaan meistä jokaista: yrityksiä, yhteisöjä ja organisaatioita, jotka haluavat siirtyä vastuullisista sanoista tekoihin.

Miten autamme nuoria? Syrjäytyneet nuoret ovat usein hakeneet apua monista paikoista, mutta apu ei ole riittänyt. Helsingin Diakonissalaitoksen Vamoksessa autamme nuorta kokonaisvaltaisesti. Vamoksessa nuori saa luotettavan aikuisen tuekseen niin pitkäksi aikaa kuin tarvitsee. Yhdessä nuoren kanssa lähdetään aukaisemaan elämän solmuja yksi kerrallaan.

20 400 euron lahjoituksella 12 nuorta ohjautuu koulutukseen tai töihin, 5 100 euron lahjoituksella kouluun tai töihin ohjataan kolme nuorta ja 1 700 euron lahjoituksella yksi nuori.

Lisätietoja yrityslahjoittamisesta: 
Annamaria Eteläpää, varainhankinnan suunnittelija
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 599 9528

Yhdessä voimme auttaa nuoria parhaiten! 

Valitse lahjoituksen summa 


Valitse maksutapa

Sakari

”Nuorten tukeminen on kyllä kannattavaa!”

Sakarin elämä meni solmuun yläasteella, kun häntä alettiin kiusata. Yksinäisten ja toimettomien vuosien jälkeen Sakarin elämä näyttää taas valoisalta.  

Hanna-Kaisa

”Sain apua kun olin lamaantunut.”

Helsinkiläinen Hanna-Kaisa, 22, on ollut aina hyvä koulussa. ”Sellanen kympin tyttö.” Mutta nuorella tytöllä oli myös isoja huolia. Koulunkäynti oli ahdistavaa, koska Hanna-Kaisaa kiusattiin rankasti.

Juho

”Nuoret ovat tulevaisuuden työntekijöitä”

Kuopiolaisen Juhon elämä kaventui neljän seinän sisälle. Yhdessä luotettavan aikuisen kanssa solmut saatiin auki. ”Tärkeää on, että vaikeuksissa olevat nuoret pääsevät takaisin kiinni arkielämään."

anna maria

Yritykset tukevat nuoria

Katso galleriasta yritykset, jotka tukevat vamosnuoria!

Lue lisää...

 

Voit liittyä kuukausilahjoittajaksi verkkopankissasi laittamalla kuukausittain toistuvan lahjoituksen keräystilillemme: FI85 2065 1800 1084 62, kirjoita viestiksi ’Kuukausilahjoitus’. Tai voit myös tehdä kertalahjoituksen tilille. Kirjoita viestiksi haluamasi lahjoituskohde.

Rahankeräyslupa: RA/2017/373, myönnetty 30.3.2017, Poliisihallitus. Voimassa 1.6.2017-31.5.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lahjoitukset käytetään vuosien 2017-2018 aikana kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi.