Pysäyttäkää nuorten syrjäytyminen!

Upeaa, että nuoret ovat teille tärkeitä. Vaikka Suomessa iso osa nuorista voi hyvin, moni on vaarassa syrjäytyä.

Videon Sofia, 22, kärsi koulussa tarkkaavaisuushäiriöstä ja oppimisvaikeuksista. Yläasteella häntä alettiin kiusata, ja Sofia suljettiin luokassa ulkopuolelle. Nuoren itsetunto kolhiutui, hän masentui ja alkoi vihata itseään.

Helsingin Diakonissalaitoksella autamme nuorta kokonaisvaltaisesti. Nuori saa luotettavan aikuisen tuekseen niin pitkäksi aikaa kuin tarvitsee. Yhdessä nuoren kanssa lähdetään aukaisemaan elämän solmuja yksi kerrallaan.

Esimerkiksi 3500 eurolla syrjäytynyt nuori saa puolen vuoden ajaksi tarvitsemaansa tukea. Yrityksenne voi muuttaa nuoren elämän!

Lisätietoja yrityslahjoittamisesta: 
Annamaria Eteläpää, varainhankinnan suunnittelija
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 599 9528

Valitse lahjoituksen summa 


Valitse maksutapa

Sakari

”Nuorten tukeminen on kyllä kannattavaa!”

Sakarin elämä meni solmuun yläasteella, kun häntä alettiin kiusata. Yksinäisten ja toimettomien vuosien jälkeen Sakarin elämä näyttää taas valoisalta.  

Hanna-Kaisa

”Sain apua kun olin lamaantunut.”

Helsinkiläinen Hanna-Kaisa, 22, on ollut aina hyvä koulussa. ”Sellanen kympin tyttö.” Mutta nuorella tytöllä oli myös isoja huolia. Koulunkäynti oli ahdistavaa, koska Hanna-Kaisaa kiusattiin rankasti.

Juho

”Nuoret ovat tulevaisuuden työntekijöitä”

Kuopiolaisen Juhon elämä kaventui neljän seinän sisälle. Yhdessä luotettavan aikuisen kanssa solmut saatiin auki. ”Tärkeää on, että vaikeuksissa olevat nuoret pääsevät takaisin kiinni arkielämään."

anna maria

Yritykset tukevat nuoria

Katso galleriasta yritykset, jotka tukevat vamosnuoria!

Lue lisää...

 

Voit liittyä kuukausilahjoittajaksi verkkopankissasi laittamalla kuukausittain toistuvan lahjoituksen keräystilillemme: FI85 2065 1800 1084 62, kirjoita viestiksi ’Kuukausilahjoitus’. Tai voit myös tehdä kertalahjoituksen tilille. Kirjoita viestiksi haluamasi lahjoituskohde.

Rahankeräyslupa: RA/2017/373, myönnetty 30.3.2017, Poliisihallitus. Voimassa 1.6.2017-31.5.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lahjoitukset käytetään vuosien 2017-2018 aikana kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi.