Hanna-Kaisa

”Sain apua kun olin lamaantunut.”

Helsinkiläistä Hanna-Kaisaa kiusattiin koulussa rankasti. ”Koko luokka oli mua vastaan, se oli sellaista ulos sulkemista.”

Lukion jälkeen Hanna-Kaisa alkoi opiskella liiketaloutta ja joutui taas syrjityksi. Hanna-Kaisa alkoi masentua ja lintsata. Hän haki apua julkisesta terveydenhuollosta, mutta se ei riittänyt.

Lopulta Hanna-Kaisan isä painosti hänet hakemaan uudestaan apua. ”Terveysneuvonnasta mulle kerrottin Helsingin Diakonissalaitoksen Vamoksesta.”

”Vamos on onnenpotku nuorille”

Vamoksessa Hanna-Kaisa tunsi saavansa apua, jota tarvitsi. Heti ensitapaamisesta työntekijöiden kanssa jäi lämmin olo. Hanna-Kaisa osallistui muun ohjauksen lisäksi startti-ryhmään, jonka ansiosta päiviin tuli kaivattua rytmiä. Ryhmän hyvä ilmapiiri ja vertaistuki ovat olleet Hanna-Kaisalle äärimmäisen tärkeitä.

Tänään Hanna-Kaisa käy töissä, mutta häntä on alkanut kiinnostaa sosiaaliala. ”Haluaisin itsekin tehdä jotain merkityksellistä, kun tämä Vamoksen aika on ollut itselle niin tärkeää. Se auttoi mut eteenpäin. Sain apua, kun olin lamaantunut.”

Hanna-Kaisa vetoaa: ”Vamos löytää syrjäytyneet nuoret ja työ on tosi toimivaa. Nuorille tämä on onnenpotku, sillä täällä saa vertaistukea, sua ymmärretään, kuunnellaan eikä syytellä vaan ohjataan eteenpäin elämässä.”

Auta muutkin nuoret elämässään eteenpäin ja lahjoita nyt!

Valitse lahjoituksen summa 


Valitse maksutapa

Voit liittyä kuukausilahjoittajaksi verkkopankissasi laittamalla kuukausittain toistuvan lahjoituksen keräystilillemme: FI85 2065 1800 1084 62, kirjoita viestiksi ’Kuukausilahjoitus’. Tai voit myös tehdä kertalahjoituksen tilille. Kirjoita viestiksi haluamasi lahjoituskohde.

Rahankeräyslupa: RA/2017/373, myönnetty 30.3.2017, Poliisihallitus. Voimassa 1.6.2017-31.5.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lahjoitukset käytetään vuosien 2017-2018 aikana kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi.