Kokoukset ja virkistys

Heponiemessä on kaikki mitä onnistunut kokous vaatii. Päärakennuksen Hilda-kabinetti on pääkokoustilamme, joka soveltuu mainiosti 25 hengelle. Kokoustilasta avautuva panoraama Puujärvelle luo levollisen tunnelman ja vuoden aikojen mukaan vaihtuvan maiseman.

Tunnelmallisen Ennola-rakennuksen olohuoneeseen tuo oman tunnelmansa ja lämpönsä takka, joten tila soveltuu hyvin saunan jälkeiseen illanviettoon. Tilaa voidaan hyödyntää myös kokouksien yhteydessä ryhmätyötilana sekä pienille kokouksille, joissa kokousvieraat voi istua rennosti sohvilla.

Kiura-huoneiston olohuoneessa on suuri kokouspöytä, joten tila toimii yksityisenä kokoustilana tai ryhmätyökäytössä hyvin 6 hengelle. Myös kappeliamme voidaan käyttää luentotilana tai vastaavaan tarkoitukseen. Kappeliin mahtuu 60 henkeä. Kappelin maisema avautuu upeasti luontoon ja korkea tila antaa ajatuksille tilaa.

Kokousvälineinä tiloistamme löytyy datatykki, valkokangas, fläppitaulu, CD-kasettisoitin sekä langaton verkko.

 

Aktiviteetteja päivään ja yöpymistä alueella

Järjestämme mielellämme myös oheisohjelmaa yhteistyökumppaneittemme kanssa. Mielessä luova workshop, tuunauspaja tai sporttihetki tiimille? Entä voimaannuttava metsäkävely? Yhteistyökumppanimme tarjoavat osaamistaan teitä varten. Heponiemessä majoitutaan tunnelmallisissa, yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa. Yhden hengen huoneita on 24 kappaletta. Illat alueella sujuvat levollisesta illasta ja rantasaunan lämmöstä nauttien.

Juhlat ruokineen majoituksineen

Heponiemessä järjestät myös ikimuistoiset juhlat. Alue palveluineen takaa varmasti yksityisyyden seurueelle luonnonkauniissa ympäristössä. Tarjoamme sinulle kaiken herkullisesta ruoasta vieraiden majoitukseen. Perhetilaisuuksiin alueella on käytössä myös kappeli.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä Heponiemeen ja pyydä tarpeisiisi räätälöity tarjous!

Heponiemen Hiljaisuuden keskus
Heponiementie 21
09120 Karjalohja
www.heponiemi.fi
heponiemi@hdl.fi
019 355 185

Sari Enkkelä
Heponiemen päällikkö
sari.enkkela@hdl.fi
040 191 0900

Saapumisohje Heponiemeen

Heponiemen palvelut