Leirit

Autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan ikimuistoisen leirin Heponiemen loistavissa puitteissa majoituksineen, ruokailuineen ja aktiviteetteineen.

Heponiemen luonnonkaunis ympäristö on loistava valinta erilaisten leirien järjestämiseen. Oli mielessäsi sitten perhe-, lasten- tai rippileiri, autamme sinua kokoamaan ikimuistoisen leirikokemuksen kaikille osallistujille.

Heponiemen sijaitsee aivan veden äärellä – kauniin luonnon ympäröimänä. Aluea tarjoaa tilaa ja tekemistä. Rantasaunasta luontopolkuihin ja oman keittiömme herkullisista antimista eri harrastustarkoituksiin sopivine rakennuksineen.

Iloista tekemistä ja tunnelmallista yhdessäoloa

Heponiemen upea hiekkaranta saunoineen tarjoaa tekemistä aurinkoisiksi kesäpäiviksi tukien juuri sinun leirisi ohjelmaa. Rannalla on myös soutuvene, joka on vapaasti leiriläisten käytössä.

Päivän voi aloittaa yhdessä lipun salkoon nostamalla. Luontopolut johtavat nopeasti omaan rauhaan. Iloinen päivä on hyvä lopettaa tunnelmalliseen illanviettoon yhdessä nuotiotulen ääressä. Kuoroille alue tarjoaa hyvät puitteet kuoroleirille. Korkeakattoisessa kappelissamme laulu soi kauniisti.

Kaiken kattava leiripaketti

Heponiemen isossa pihapiirissä on tilaa kaikille. Ympäristö mahdollistaa mukavan ja rennon yhdessäolon. Majoitustilat koostuvat kahden hengen huoneista, jotka majoittavat yhteensä jopa 45 henkilöä. Myös pihapiirin mökit ovat käytössäsi majoitukseen kesäkuukausina.

Oma keittiömme ruokkii leiriläiset ja henkilökunnan maittavilla aterioillaan. Päärakennuksen yhteydessä on terassi, jossa voi myös ruokailla kesäisin.

Mielessä retkipäivä leiriläisille? Kerromme mielellämme alueen monipuolisista nähtävyyksistä.

Leirejä vauvasta vaariin

Heponiemessä on laajasti kokemusta erilaisista leireistä ja tarpeiden mukaan räätälöidyistä kokonaisuuksista. Millainen leiritapahtuma sinulla on mielessäsi?

– Leirikoulu
– Kesäleiri
– Perheleiri
– Rippileiri
– Kuoroleiri
– Diakonleiri
– Vai jotain ihan muuta? Ota rohkeasti yhteyttä. Etsitään juuri teille sopivin ratkaisu.

Heponiemen muut palvelut