Hetkinen.

Joka kymmenes nuori Suomessa on vaarassa syrjäytyä.

Ei anneta sen tapahtua.

Lahjoituksellasi voit varmistaa, että hädän hetkellä nuori saa henkilökohtaisen valmentajan ja nuorten vertaisryhmän. Lahjoita nuorelle tulevaisuus tutkitusti vaikuttavan palvelun avulla.

Anna nyt joulun tärkein lahja ja auta nuori mukaan opiskeluun tai työhön.

LAHJOITA NYT LAHJOITA YRITYKSENÄ

Erhanin tarina:
“Sain Vamoksesta luottamusta ihmisiin!”

Erhan ei poistunut huoneestaan lähes kahdeksaan vuoteen. Hänellä oli itsetuhoisia ajatuksia ja hän yritti itsemurhaa monesti. Moninaisten vaiheiden jälkeen Erhan haki Diakonissalaitoksen Vamos-palveluun. Pikkuhiljaa luottamus muihin ihmisiin kasvoi.

Nyt Erhan haluaa kertoa oman tarinansa, jotta ymmärrys nuorten mielenterveysongelmista lisääntyisi ja nuoret saisivat ajoissa apua.

”Yhteiskunnassa on paljon kuulemattomia ääniä ja musta tuntuu, että nyt olisi aika kuunnella heitä”.

Anna hetkinen nuorten asialle.

Lue Erhanin tarina

Näin lahjoituksesi auttaa

Lahjoitusten avulla tarjoamme vaikeaan asemaan joutuneille nuorille tukea Vamos-palvelun kautta.

Toiminta on tutkitusti vaikuttavaa. Vuosittain Vamoksen intensiivivalmennuksessa on n. 2000 nuorta eri puolilta Suomea. Lähes 90 prosenttia valmennuksen päättäneistä nuorista on kokenut elämänsä muuttuneen paremmaksi ja noin puolet ohjautunut suoraan valmennuksesta koulutus- tai urapolulle.

Lue lisää
Sinun lahjoituksesi on äärimmäisen tärkeä. Sen ansiosta nuori pääsee kiinnittymään opiskelu- tai työelämään.

LAHJOITA NYT LAHJOITA YRITYKSENÄ

Yksi nuori = 240 000 € säästöä

Itla, Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiö, tutki Diakonissalaitoksen Vamos-palvelun vaikuttavuutta. Tutkimustulokset ovat luettavissa verkkosivuillamme.

Monien merkittävien havaintojen joukossa on tieto Vamos-palvelun merkittävyydestä yhteiskunnallisen säästön näkökulmasta:

Yhden henkilön osalta työllisyys- tai koulutuspolulle pääsy merkitsee 5 000–7 000 euron vuosittaista taloudellista hyötyä yhteiskunnalle. Hyöty syntyy lisääntyneistä verotuloista ja vähentyneistä tulonsiirroista ja muista kustannuksista. Yli koko työuran laskettuna ero on noin 240 000 euroa verrattuna siihen, että nuori ei ohjautuisi koulutukseen tai työhön.

Lahjoittaminen on siis suuri teko sekä apua saavan nuoren kannalta että yhteiskunnallisesti!

Haluatko lahjoittaa yrityksenä?

Kun teet lahjoituksen yrityksenä, saat käyttöösi sähköiset joulukortit, joilla voit muistaa asiakkaitasi ja yhteistyökumppaneitasi.

Oiva tapa kantaa yhteiskuntavastuuta!

Lahjoita yrityksenä

Rahankeräyslupa: Poliisihallituksen lupanumero RA/2021/556. Tämän sivun kautta lahjoitetut varat käytetään Diakonissalaitoksen työhön lasten ja nuorten auttamiseksi Suomessa.