Vahvuuksien varaan rakennettu, koko ajan muovautuva tiimi

Kanssalan ilo ja vahvuus on ollut jatkuvasti elävä (pun intended) tiimi. Ydintiimin ympärillä on toiminut koko ajan vaihteleva kokoonpano erilaisia ihmisiä, lahjakkuuksia ja tulevaisuuden ammattilaisia.

Haluamme rakentaa tiimimme vahvuuksiemme varaan. Meille on tärkeää vaalia tiimissä luottamusta ja turvallisuudentunnetta, mutta myös uskoa omaan ja toistemme tekemiseen – nämä peruskivet ovat kantaneet tiimiämme niin hyvinä kuin huonoina aikoina.

Meistä sanottua

”Kanssalan työskentelyote on ollut ihanan raikas, ihmisläheinen, rento ja luova. Kaikki tärkeily ja järjestöjargon on loistanut poissaolollaan ja uusilla kiinnostavilla tavoilla olette kutsuneet ihmisiä yhteen erilaisiin kehittämistilaisuuksiin. Olemme inspiroituneet teistä ja miettineet mm. että miten voisimme vaikkapa vieraanvaraisuus-teemaa toteuttaa ja olla itse vieraanvaraisia.”

”Kanssalan tiimillä on aina hyvä ja positiivinen kehittämisen meininki ja yhteistyö ja kehittäminen on ollut laaja-alaista ja uudet ideat aina tervetulleita. Kiitos! :)”

Pari sanaa tämänhetkisestä tiimistämme:

Saara Simonen, projektipäällikkö, 050 464 2728, saara.simonen@hdl.fi

Kanssalan projektipäällikkö Saara on innostuja ja idearikas heittäytyjä, jolla on takanaan vankka järjestötausta. Tiimin arjen liidaamisen ohella Saara on myös verkosto-osaaja, kouluttaja ja tiimin arvostettu juhlien järjestäjä. Tällä hetkellä Saaraa innostaa työssä pelmuuttaminen kansalaistoiminnan tulevaisuuden ennakoinnin parissa ja keskenään erilaisten yhteisöjen ja organisaatioiden tuominen yhteen.

Joonas Timonen, tuotantokoordinaattori, 050 570 8073, joonas.timonen@hdl.fi

Kanssalan tuotantokoordinaattori Joonas on pohdiskelija, analysoija ja ideoiden kalastelija. Juuri nyt Joonasta inspiroi kansalaisyhteiskunnan keskenään erilaiset organisoitumisen tavat sekä hiljaisuuden analysointi.