Kunnille ja yrityksille

Diakonissalaitos on yli 150-vuotias säätiö ja yhteiskunnallinen yritys.  Yhdessä säätiöön kuuluvan Rinnekodin ja Diakonissalaitoksen tytäryhtiö Hoiva Oy:n kanssa tuotamme vaikuttavia sosiaali- ja terveysalan palveluita.

Diakonissalaitos tekee työtä monilla paikkakunnilla.

Yhteistyötä asiakkaan parhaaksi

Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr, säätiöön kuuluva Rinnekoti ja tytäryritys  Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy tuottavat monipuolisia palveluita. Tuotamme ja kehitämme sosiaali- ja terveyspalveluita yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi  tarjoamme Kaapeli-yhteisövalmennuksia, jotka voimauttavat ihmisiä ja rakentavat yhteisöjä. Kansalaistoiminta on mukana kaikessa toiminnassamme.

Toimimme valtakunnallisesti ja teemme yhteistyötä useiden eri kuntien, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Liiketoimintaamme ohjaa vastuullisuus.

Meillä on osaamista ja kokemusta erityisesti palveluintegraatioiden kehittämisessä: rakennamme yhteisöjä, joissa eri alojen ammattilaiset, vapaaehtoiset, vertaiset ja kokemusasiantuntijat toimivat yhdessä asiakkaan rinnalla. Emme tarjoa valmiita ratkaisuja, vaan kehitämme yhdessä uusia toimintamalleja. Vahva osaamisemme ja pitkä kokemuksemme tekevät meistä luotettavan yhteistyökumppanin vaikuttavien palvelumallien ja uusien innovaatioiden kehittämiseen.

Tutustu kunnille suunnattuihin palveluihin

Yritys kumppanina

Diakonissalaitos tekee yritysten kanssa vaikuttavaa ja vastuullista yhteistyötä.

Mahdollisuuksia on monia:

  • Raha- ja tuotelahjoitukset
  • Joululahjat
  • Yritysvapaaehtoisuus & kansalaistoiminta
  • Osaamista Pro bonona
  • Työ- ja koulutusmahdollisuuksien tarjoaminen
  • Kansainvälinen yrityskummius

Start-up-yhteistyö ja kehittämisen alustana toimiminen

Start-upit ja innovaatioalustat: Erityisesti helppokäyttöisille suomenkielisille mielenterveys-, päihde-, nuoriso-, lapsi- ja perhe- tai vanhustyön ratkaisuille. Emme toimi pääomasijoittajana eikä rahoittajana. Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Meru Health  ja Heippa.

Tutkimusyhteistyömme

Tutkimusyhteistyömme liittyy erityisesti syrjäytymisen ehkäisyyn. Lue lisää tutkimusyhteistyöstä

 

Vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita

Asukkaiden hyvinvointi lisääntyi ja 76% on tyytyväisiä asumiseensa.

Intensiivihoidossa 83 %:lla lapsista psyykkinen toimintakyky vahvistuu merkitsevästi.

Vamoksen nuorista 81 % koki elämänsä muuttuneen parempaan suuntaan.

Ajankohtaista