Auta katujen ihmisiä

Lähetä apusi kaupunkien kaduille. Diakonissalaitoksen Tukialus yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa kohtaa kaduilla haavoittuvaisessa asemassa olevia ihmisiä.

Me viemme apusi kaduilla elävien ihmisten luokse. Kiitos, että autat.
LAHJOITA NYT

Lahjoita ja auta

Tukialuksen työntekijöillä on aikaa kuunnella ja auttaa. Selässä kulkee reppu, josta voi löytyä apu akuuttiin tarpeeseen.

Monet kohdatuista henkilöistä ovat asunnottomia. Toisilla on kyllä koti, mutta erilaisista syistä he ovat päätyneet elämään kaduilla.

Jalkautuvilla työntekijöillä on mukanaan kannettava tietokone asioiden hoitamista ja lomakkeiden täyttämistä varten, haavanhoitotarvikkeita, ruokaa, lahjoituksena saatuja hygieniatarvikkeita sekä lämpimiä vaatteita.

Lahjoittamalla tuet Tukialuksen toimintaa ja autat ihmisiä, jotka ovat monien turvaverkkojen ulkopuolella.

Mikä on Tukialus?

Tukialus-hanke tarjoaa sosiaalista huolenpitoa, palveluohjausta, psykososiaalista tukea sekä keskusteluapua kaikkein heikoimmassa asemassa oleville ihmisille kaduilla. Hanke tähtää erityisesti palveluiden ulkopuolella olevien tai syrjäytymisvaarassa olevien henkilöiden hyvinvoinnin edistämiseen ja yhdenvertaisuuden vahvistamiseen. Kohderyhmänä ovat mielenterveys- ja päihdeongelmista kärsivät ihmiset. Kohderyhmän ihmisten kanssa tehdään töitä kaduilla, heidän omassa elinpiirissään ja arkiympäristössään.

Uutisia kohtaavasta työstämme kaduilla

Rahankeräyslupa: Poliisihallituksen lupanumero RA/2021/556. Tämän sivun kautta lahjoitetut varat käytetään kaduilla ja hätämajoituksessa asuvien ihmisten auttamiseksi.