Lahjoita
nuorelle
Syy elää

Auta syrjään jäänyt nuori elämässä eteenpäin!
Lahjoita Syy elää.

Lahjoita verkossa alla olevasta valikosta
tai tekstaa TOIVO numeroon 16499 (20€)

Lahjoita

150€

Lahjoita

50€

Lahjoita

30€

Lahjoita

  1. Valitse summa
  2. Syötä yhteystietosi
  3. Valitse maksutapa
  4. Kiitos lahjoituksestasi

”EHKÄ MUSTA SITTENKIN ON JOHONKIN.” 

Kati vajosi toivottomuuteen 15-vuotiaana. Hiljaisen tytön avunpyyntöjä ei kuultu, ja diagnooseja alkoi kertyä: ahdistus, masennus, paniikkihäiriö.

”Monta vuotta mä näin tulevaisuudessa pelkkää pimeää. Ei ollut mitään syytä elää, mutta pokka ei riittänyt itseni tappamiseen. Erakoiduin kotiin pimennysverhojen taakse ja peruskoulu jäi kesken.

Sitten vuosien pimeyden jälkeen Diakonissalaitoksen Vamoksessa pilkahti valo: Mähän pärjään jossakin! Ehkä musta sittenkin on johonkin tässä elämässä.”

SUOMESSA ON KYMMENIÄ TUHANSIA TOIVONSA MENETTÄNEITÄ NUORIA

Heidän taustallaan on yksinäisyyttä, masennusta, kiusatuksi tulemista, päihteitä, rahavaikeuksia. Usein monta näistä kerralla.

Diakonissalaitos auttaa syrjään jääneitä nuoria elämässä eteenpäin. Löytämään toivon, nousemaan jaloilleen ja suuntaamaan kohti opiskelupaikkaa, työtä, haaveita.

Tälläkin hetkellä nuoret jonottavat Diakonissalaitoksen palveluihin. Toivonsa menettäneelle jonotuskuukaudet ovat pitkiä. Lahjoitusten avulla voimme palkata lisää työntekijöitä nuorten tueksi. Kiitos avustasi!

Lahjoita

150€

Lahjoita

50€

Lahjoita

30€

Lahjoita

  1. Valitse summa
  2. Syötä yhteystietosi
  3. Valitse maksutapa
  4. Kiitos lahjoituksestasi

NÄIN LAHJOITUKSESI AUTTAA NUORTA

Helsingin Diakonissalaitoksen nuorten palvelut Vamos ja Amigo tukevat nuoria kahdeksalla paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Turussa ja Vantaalla.

Vamoksesta nuori saa rinnalleen turvallisen ammattilaisen, jonka kanssa selvitetään elämänsolmut ja etsitään nuorelle lopulta polku kouluun tai töihin. Amigosta nuori saa vapaaehtoisen mentorin, joka tukee nuorta vuoden ajan.

Tärkeimpänä tavoitteena on, että nuoren hyvinvointi kohenee, nuori rohkaistuu sosiaalisissa suhteissa, elämään palaa merkitys ja tulevaisuuteen toivo. Selvitystemme mukaan meiltä saatu tuki todella vaikuttaa nuoren elämään. Lue vaikka tästä.