Testamenttilahjoituksella
autat syrjäytymisvaarassa
olevia lapsia, nuoria ja perheitä.

Testamenttilahjoitus

Helsingin Diakonissalaitos auttaa ihmisiä, jotka ovat vakavassa vaarassa syrjäytyä ja jäädä ongelmiensa kanssa yksin. Testamenttilahjoitus on yksi tapa turvata työn jatkuminen myös tulevaisuudessa.

Testamenttilahjoituksella voit tukea syrjäytyneitä nuoria, yksinäisiä vanhuksia, entisiä asunnottomia, mielenterveyden kanssa kamppailevia aikuisia – ihmisiä, jotka eri syistä ovat vakavassa vaarassa jäädä yhteiskunnan ulkopuolelle.

Testamentilla varmistat, että omaisuuttasi jaetaan oman tahtosi ja arvojesi mukaisesti. Kun olet ensin huomioinut testamentissa läheisesi, voisitko harkita auttavasi tulevaisuudessa myös kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä?

Testamenttilahjoitus voi olla pieni tai suuri, käytämme sen siten, että siitä on avun saajille mahdollisimman suuri hyöty. Yleishyödyllisenä järjestönä Diakonissalaitoksen ei tarvitse maksaa perintöveroa.

Miten testamentti tehdään?

Testamentin tekeminen ei ole vaikeaa. Siinä tulee kuitenkin huomioida muutamia tärkeitä muotoseikkoja, jotta se on varmasti pätevä. Tutustu testamenttiesitteeseen, josta löydät myös mallitestamentin.

Voit tilat esitteen myös kotiisi: lahjoittajapalvelu@hdl.fi

Ota rohkeasti yhteyttä! Autamme sinua mielellämme.

Sari Elomaa-Siren, lakimies, varatuomari
Puh. 050 66 112
sari.elomaa-siren@hdl.fi

Elina Ranta, varainhankinnan koordinaattori
puh. 050 599 9528
elina.ranta@hdl.fi

 


Tutustu tietosuojaselosteeseemme tästä.