Vaikuttavaa tukea nuorille

Meiltä 16-29-vuotias nuori saa tuekseen luotettavan ja turvallisen aikuisen. Yhdessä ratkotaan elämänsolmut askel kerrallaan. Vamos ja Amigo ovat nuorelle maksuttomia.

Vamos – tukea ja toimintaa 16-29-vuotiaille nuorille

Vamos auttaa nuoria, joita huolettaa esimerkiksi arjessa pärjääminen, mielenterveys, asuminen, raha-asiat tai koulu- ja työelämään pääsy. Jokainen Vamoksessa aloittava nuori saa oman työntekijän. Tukea saa niin arkeen kuin tulevaisuuden suunnitteluun. Vähitellen etsitään yhdessä polku kouluun tai töihin.

Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Siilinjärvellä, Turussa ja Vantaalla.

Vaikuttavalla valmennuksella hyvinvointia ja yhteiskunnallisia kustannusvaikutuksia – Vamoksen vuosi 2019

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi Vamoksen ryhmätoiminnat on peruttu tai toteutetaan etäyhteyksillä 13.4.2020 asti. Ryhmävalmentaja tiedottaa nuoria tilanteesta. Kelan Nuotti-valmennus toteutuu vain etänä. Seuraamme yleisiä ohjeita ja tiedotamme toiminnan jatkumisesta.
Tuki kaikille nuorille taataan kuitenkin keskeytyksettä. Nuorilla on mahdollisuus saada tukea yksilövalmennuksena. Valmennus toteutetaan ensisijaisesti etävalmennuksena. Myös uudet nuoret ovat tervetulleita valmennukseen.
Ota yhteyttä Vamokseen!

Amigo – nuorelle oma vapaaehtoinen mentori

Amigosta nuori saa itselleen mentorin vuoden ajaksi, jonka kanssa tavataan vapaamuotoisesti ja rennosti 1-2 kertaa kuukaudessa. Mentorointi tarjoaa mahdollisuuden pohtia itselle tärkeitä asioita ja viettää aikaa luotettavan aikuisen kanssa. Amigon työntekijät etsivät jokaiselle nuorelle mahdollisimman sopivan mentorin ja ovat parin tukena koko vuoden ajan. Toimimme pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä Amigoon!

Nuorten palvelut voivat auttaa, jos esimerkiksi…

Todistetusti vaikuttavaa tukea

Vuonna 2017 Vamos-palvelun päättäneistä nuorista

97 %

suosittelisi Vamosta muille.

87 %

koki elämänsä muuttuneen parempaan.

80 %

uskoo asioidensa olevan tulevaisuudessa paremmin.

79 %

koki psyykkisen hyvinvointinsa parantuneen.

Ajankohtaista nuorten palveluissa:

 

Kaikki palvelumme nuorille

 

¨