Helsingin Diakonissalaitoksen ystävät

Pitkäaikaisia ystävyyssuhteita ja uusia tuttavuuksia yhdistyksessä, jossa on tilaa kaikille diakonissalaitoksen toiminnasta kiinnostuneille.

Ystävien yhteisö

Diakonissalaitoksen toiminnan piirissä läheisesti toimiva yhdistys edistää kristillistä palvelutoimintaa, diakoniatietoisuutta ja laitoksen kulttuuriperinnön säilymistä. Helsingin Diakonissalaitoksen Ystävät ry järjestää yhdistyksen tarkoitusta tukevaa ohjelmaa, muun muassa keskustelu- ja esitelmätilaisuuksia.

Tapa toimia

Ystävä-yhdistyksen jäsenyys on yksi tapa olla mukana diakonissalaitoksen toiminnassa ja tukea sitä. Jäsenenä saat mahdollisuuden tutustua samanhenkisiin ihmisiin: heitä on laitoksessa vihityistä diakonissoista ja seurakuntakuraattoreista, laitoksen entisiin työntekijöihin sekä heihin, jotka ovat tulleet mukaan muista halusta liittyä vanhaan yhteisöön. Saat myös mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yhdistyksen uusia toimintamuotoja.

 

 

Hae jäseneksi

Tule sinäkin mukaan edistämään yhdistyksemme toimintaa ja ole osa  Diakonissalaitoksen jo 150 vuoden pituista tarinaa.

  • Varsinainen jäsen
    jos haluat edistää kristillistä palvelutoimintaa, diakoniatietoisuutta sekä Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön ja sen kulttuuriperinnön säilymistä.
  • Työntekijäjäsen
    jos olet ollut työsuhteessa Helsingin Diakonissalaitoksen säätiössä tai sen määräysvallassa olevassa yhteisössä tai säätiössä.
  • Sisarkuntajäsen
    jos sinut on vihitty diakonissaksi ja seurakuntakuraattoriksi Helsingin Diakonissalaitoksessa ennen vuotta 2000.
  • Kannattajajäsenyys on tarkoitettu yhteisöille.

Vuoden 2019 jäsenmaksuksi on vahvistettu 20 euroa. Lomakkeen tekstikentässä on väärä vuosiluku.

 

 

Ajankohtaista