Kanssalan tehtävänä on varmistaa, että jokainen Helsingissä asuva tai oleskeleva löytää itselleen merkityksellistä tekemistä vapaaehtoisena, vertaisena tai aktiivina. Yhdistämme sinut näköisesi ja kokoisesi kansalaistoiminnan pariin.

Stadissa toimitaan

Helsingin Diakonissalaitoksen ja Helsingin kaupungin yhteinen ponnistus Kanssala välittää vapaaehtoistehtäviä helsinkiläisissä järjestöissä ja muissa yhteisöissä, joissa on tarvetta vapaaehtoisille. Yhdistämme sinut näköisesi ja kokoisesi kansalais- tai vapaaehtoistoiminnan pariin. Tehtävät vaihtelevat ja jokaisen tehtävän suorittamispaikan kohdalla on avattu millaista tekemistä ja osaamista kussakin paikassa tarvitaan.

Kanssalan kautta pääset nopeasti mukaan vapaaehtoistoimintaan. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa varmistamme, että vapaaehtoiset saavat riittävät eväät tehtävänsä tekemiseen. Kanssalan tehtävät eivät keskity yhteen teemaan vaan tehtävien joukossa on kaikkea vapaaehtoisista kielikavereista ilmastotoimintaan. Jokainen tehtävän tarjoaja määrittää itse millaista sitoutumista he vapaaehtoiselta toivovat.

Liity mukaan – jokaisesta on tähän!

Tarinoita Kanssalasta

Tutustu tekijöihin, vieraanvaraisiin yhteisöihin ja Kanssalan kasvutarinoihin.