Tule mukaan seuraajana ja vaikuttajana

Seuraa toimintaamme ja liity yhteisöömme sosiaalisessa mediassa!

Viesti Diakonissalaitokselta -uutiskirje

Viesti Diakonissalaitokselta on rohkea ja ajankohtainen uutiskirje, joka luo erilaisia näkökulmia yhteiskuntaan sekä nostaa esiin syrjään jääneet ihmiset – siis heidät, joiden ääni ei julkisessa keskustelussa yleensä kuulu. Uutiskirje jatkaa  Diakonissalaitoksen Viesti-lehden perintöä (1893-2017).

Kenelle? Sinulle, joka olet kiinnostunut yhteiskunnasta, sosiaalipolitiikasta, soten murroksesta ja innovatiivisista ratkaisuista, jotka parantavat ihmisten elämää.

Tilaa Viesti Diakonissalaitokselta -uutiskirje tästä!

 

Rohkeutta välittää -uutiskirje

Diakonissalaitoksen varainhankintaa tukeneille lähetämme Rohkeutta välittää -uutiskirjeen. Se kertoo koskettavia tarinoita ja siitä, miten pieni kädenojennus voi muuttaa ihmisen elämän. Uutiskirjeen tilaajana kuulet ensimmäisten joukossa, missä sinun apuasi juuri tällä hetkellä eniten tarvitaan sekä miten voit auttaa.

Kenelle? Diakonissalaitoksen varainhankintaan lahjoittaneelle,Sinulle, joka olet sydämeltäsi maailmanparantaja ja haluat tietää, mitä voit tehdä lähimmäisesi hyväksi.

Tilaa Rohkeutta välittää -uutiskirje tästä!

 

Vamoksen uutiskirje

Vamoksen uutiskirje kertoo 16-29 -vuotiaille nuorille suunnatun toiminnan uusimmista hankkeista ja toiminnan tuloksista. Vamos toimii kahdeksalla paikkakunnalla. Nuorella on mahdollisuus osallistua joko yksilövalmennukseen tai toiminnallisiin ryhmiin.

Kenelle? Kaikille, jotka haluavat olla mukana luotsaamassa nuoria kohti koulu- ja työelämäpolkuja.

Tilaa Vamoksen uutiskirje tästä

Seuraa ja liity yhteisöömme sosiaalisessa mediassa:

Facebook  —  Twitter  —  Instagram  —  LinkedIn  —  Youtube

Eläväiset yhteisömme sosiaalisessa mediassa odottavat sinua. Keräämme yhteen mielipidevaikuttajat ja yhteiskunnallisesta keskustelusta kiinnostuneet kansalaiset. Tule mukaan seuraajana tai ryhdy dialogiin!

 

Kuuntele podcastejamme