Tule mukaan
tekemään ja vaikuttamaan

Yhdistämme ihmisiä toisiin ihmisiin ja mielekkääseen tekemiseen pääkaupunkiseudulla. Valitset itse kuinka usein ja millä tavalla haluat olla mukana.

 

Haluatko osallistua, toimia tai vaikuttaa?

Kauttamme pääset toimimaan

  • nuorten, perheiden tai maahanmuuttajien parissa tai alueellisissa kansalaistoiminnan keskuksissamme Kontulassa, Kannelmäessä ja Kalliossa. Tässä linkki D-asemille.
  • tutustut uusiin ihmisiin ja
  • pääset käyttämään vahvuuksiasi ja taitojasi.

Voit itse vaikuttaa siihen, mitä teet ja kuinka usein osallistut, ja saat tarvittaessa tukea tai valmennusta kansalaistoiminnan ammattilaisiltamme.

Tälläkin hetkellä liki 4500 erilaista toimijaa on mukana Kanssalassa vapaaehtoisina, vertaisina tai satunnaisina kävijöinä, tekemässä itselleen ja yhteisölle mielekkäitä asioita. Yhdistämme ihmisiä sekä omiin että kumppaneidemme yhteisöihin ympäri pääkaupunkiseudun. Lue tästä linkistä, mitä Kanssala tekee.

Meitä kiinnostaa myös kansalaistoiminnan mahdollisuuksien tutkailu yhdessä yritysten, oppilaitosten ja erilaisten yhteisöjen kanssa. Tervetuloa joukkoon – ota yhteyttä!

Miksi Diakonissalaitoksella on kansalaistoimintaa?

 

Kansalaistoiminta vaikuttaa:

97% toimijoista kertoo hyvinvointinsa lisääntyneen,
koska toiminta tuottaa iloa ja parantaa sosiaalisia taitoja
78% kokee osallisuutta
64% on vähemmän yksinäisiä

 

Mies menossa sisään D-asema Kontulan paimentolaistelttaan, jurttaaan.

Kiinnostaisiko vapaaehtoistoiminta Diakonissalaitoksella?

Diakonissalaitos palvelee, kouluttaa ja tukee erityisesti niitä, jotka eivät saa muualta apua. Tarvitsemme ennakkoluulottomia vapaaehtoisia kaupunkilaisia. Jos kaipaat yhteisöjä ja haluat toteuttaa sosiaalista vastuuta vapaaehtoistoiminnassa, olet etsimämme ihminen.

Ota yhteyttä vapaaehtoistoiminta@hdl.fi.

Monenlaista merkityksellistä tekemistä

Ajankohtaista