Tule mukaan
tekemään ja vaikuttamaan

Yhdistämme ihmisiä toisiin ihmisiin ja mielekkääseen tekemiseen pääkaupunkiseudulla. Valitset itse kuinka usein ja millä tavalla haluat olla mukana.

 

Haluatko osallistua, toimia tai vaikuttaa?

Kauttamme pääset toimimaan esimerkiksi nuorten, perheiden tai maahanmuuttajien parissa tai alueellisissa kansalaistoiminnan keskuksissamme Kontulassa, Kannelmäessä ja Kalliossa. Tutustut uusiin ihmisiin ja pääset käyttämään vahvuuksiasi ja taitojasi. Voit itse vaikuttaa siihen, mitä teet ja kuinka usein osallistut, ja saat tarvittaessa tukea tai valmennusta kansalaistoiminnan ammattilaisiltamme. Tälläkin hetkellä liki 4500 erilaista toimijaa on mukana vapaaehtoisina, vertaisina tai satunnaisina kävijöinä, tekemässä itselleen ja yhteisölle mielekkäitä asioita. Yhdistämme ihmisiä sekä omiin että kumppaneidemme yhteisöihin ympäri pääkaupunkiseudun.

Meitä kiinnostaa myös kansalaistoiminnan mahdollisuuksien tutkailu yhdessä yritysten, oppilaitosten ja erilaisten yhteisöjen kanssa. Tervetuloa joukkoon – ota yhteyttä!

Tutustu toimintaamme

 

Kansalaistoimintaa kaikille

Me Diakonissalaitoksella uskomme, että jokaisella on kykyjä ja vahvuuksia ja haluamme, että jokainen saa kokemuksen toimijuudesta. Yhdenvertaisessa vuoropuhelussa ja yhteistoiminnassa myös yhteisöt vahvistuvat, uudistuvat ja vaikuttavat. Kansalaistoiminta vahvistaa myös demokratiaa ja yhteiskuntarauhaa.

Autamme sinua pääsemään mukaan merkitykselliseen kansalaistoimintaan – ilmoittaudu vaikka tästä linkistä:

Ryhdy vapaaehtoiseksi

 

 

Kansalaistoiminta vaikuttaa:
97% toimijoista kertoo hyvinvointinsa lisääntyneen,
koska toiminta tuottaa iloa ja parantaa sosiaalisia taitoja
78% kokee osallisuutta
64% on vähemmän yksinäisiä

Monenlaista merkityksellistä tekemistä

Ajankohtaista