Tekemistä ja toimintaa!

Etsitkö tapaa toimia, tehdä hyvää, auttaa, osallistua tai vaikuttaa? 

Kiinnostaako sinua ulkoilla vanhuksen kanssa, joka kaipaa elämäänsä uutta ihmistä, osallistua yhteisöllisen aterian kokkaamiseen hävikkiruoasta tai pitää huolta viheralueista Helsingissä puistokummina? Kaiken tämän tekemisen pariin löydät helposti Kanssalan kautta!

Kanssala tarjoaa vapaa-ajan tekemistä Helsingissä, me keräämme yhteen sekä olemassaolevia vapaaehtoistehtäviä että innostamme mukaan muutoksiin, jotka nousevat aktiiviselta kansalaisilta itseltään. Tekemistä löytyy niin sinulle, joka haluat osallistua toimintaan kerran ja käyttää omaa osaamistasi vaikkapa lakiasioissa neuvomiseen tai kitaransoitonopettamiseen sekä sinulle, joka haluat sitoutua pitkäaikaisempaan toimintaan esimerkiksi luotettavaa aikuista kaipaavan nuoren mentoriksi tai maahanmuuttajien läksykerhon opettajaksi.

Kanssalan välittämien tehtävien avulla voit päästä käyttämään sinulla jo olevaa asiantuntemusta tai oppimaan uusia taitoja. Tarjoamme myös käytännönläheisiä tehtäviä musiikkitapahtumien pystytyksestä talkoovoimin aina urheiluseurojen kantiinitoimintaan. Sinun kiinnostuksesi ja osaamisesi otetaan huomioon tehtävän löytämisessä. Uskomme, että tähän toimintaan osallistumalla jokainen mukaantuleva kohtaa uusia ihmisiä, saa iloa tuottavia kokemuksia itselleen ja rohkaistumalla toimimaan, on mukana jakamassa hyvää toisille. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan asiaa yhdessä.

Meidän tehtävänämme on auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopiva toiminnan ja vaikuttamisen paikka. Täytä alla oleva lomake tai laita meille viestiä osoitteeseen info@kanssala.fi. Odotamme yhteydenottoasi!

 

Tarinoita Kanssalasta

Tutustu tekijöihin, vieraanvaraisiin yhteisöihin ja Kanssalan kasvutarinoihin.