Vieraanvaraisuutta ja uusia ideoita!

Kanssalan keskeinen arvo on vieraanvaraisuus. Uskomme, että kaupunkilaiset pääsevät toimimaan itselle tärkeiden asioiden parissa silloin, kun kansalaisyhteiskunnan yhteisöt ottavat heidät vieraanvaraisesti vastaan – olipa kyse hoivakodin asukkaiden ulkoiluttamisesta, läksyparkin vetämisestä tai ilmastotoiminnasta.

Tunnistamme vieraanvaraisia yhteisöjä ja yhdistämme kaupunkilaisia yhteisöjen tarjoamiin tehtäviin. Valmistamme organisaatioita ja yhteisöjä ottamaan vieraanvaraisella ja vastavuoroisella otteella erilaisia kansalaisia mukaan toimintaansa.

Vieraanvaraisten yhteisöjen avulla varmistamme yhdessä, että erilaisista lähtökohdista tulevat kaupunkilaiset pääsevät vaikuttamaan ja merkityksellisen tekemisen äärelle. Uskomme, että tällä tavoin sosiaaliset etäisyydet kaventuvat, harvemmat jäävät syrjään ja yhteiskuntamme vahvistuu.

Vieraanvaraisuuden ja vastavuoroisuuden toteutumiseen tarvitsemme myös teidän yhteisönne apua. Etsimme koko ajan uusia yhteisöjä, joihin pääsee kynnyksettömästi toimimaan. Ilmoittaudu mukaan ja kerro meille konkreettisista vapaaehtoistehtävistänne täältä.