Yhteistyökumppaniksi?

Teemme yhteistyötä kuntien, yritysten, kansalaistoimijoiden kuin tutkijoidenkin kanssa. Kumppanuudet räätälöidään kaikkien osapuolten tavoitteita ja toimintaa tukevaksi.

Yhteistyökumppani – räätälöityä yhteistyötä

Diakonissalaitoksen yhteistyökumppaniksi voi ryhtyä monella tapaa. Luodaan yhdessä teille sopiva kumppanuusohjelma, joka hyödyttää kaikkia: teitä, meitä, asiakkaitamme ja koko suomalaista yhteiskuntaa.

Yhteistyökumppani voi olla vaikkapa yritys, seurakunta, kansalaistoimija tai tutkija. Kumppanuudet räätälöidään kaikkien osapuolten toimintaa tukevaksi.

Yhteistyön mahdollisuuksia

Kunnat Yritykset

Miksi mukaan?

Kanssamme pääsette ratkaisemaan kipeitä yhteiskunnallisia ongelmia. Yhdessä voimme saada aikaan tuloksia, jotka muuttavat ihmisen elämää paremmaksi.

 

Seurakunnat

Kolehti Diakonissalaitoksen työlle

Kirkkokolehti voidaan kerätä myös vuonna 2021 Diakonissalaitoksen Psykotraumatologian keskuksen (ent. Kidutettujen kuntoutuskeskus) työn tukemiseen.

Tilitystiedot
Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr, Alppikatu 2, 00530 Helsinki, FI50 8000 1200 0618 45.

Mikä on Psykotraumatologian keskus?

Se on psykiatrinen poliklinikka, jonka moniammatilliset tiimit tarjoavat arviointia, hoitoa ja kuntoutusta pakolaistaustaisille ihmisille.  Keskuksessa hoidetaan sodan, pakolaisuuden ja kidutuksen vuoksi vaikeasti traumatisoituneita aikuisia, lapsia ja perheitä.

Lue keskuksesta lisää