Moi oululainen nuori!

  • Uusi maa, uudet haasteet. Tarvitsetko apua?
  • Haluatko tulevaisuudessa opiskelemaan tai töihin?  
  • Mietityttääkö raha-asiat?  
  • Koetko yksinäisyyttä?

Vamos Verso hankkeen kohderyhmänä ovat 16-29-vuotiaat oululaiset nuoret. Vamoksessa tarjotaan yksilö- ja ryhmävalmennusta, tukea elämänhallintaan ja arkeen.

Haluamme edistää nuorten hyvinvointia ja lisätä osallisuutta. Jokainen nuoremme saa oman valmentajan.

Valmennuksesta saat tukea esimerkiksi asumiseen, opiskeluun, työhön, raha-asioihin ja vapaa-aikaan liittyvissä kysymyksissä.

Vamos Verso on ESR-rahoitteinen hanke (Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus). Yhteistyökumppanina hankkeessa toimii Oulun kaupunki. Alkuvuodesta 2019 Vamos Oulun toimintaa rahoitettiin Kuluttajaosuustoiminnan säätiön apurahalla ja Diakonissalaitoksen tuella.

Vamos Verso yhdistää nuoret ja palveluntarjoajat Oulussa

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi Vamoksen ryhmätoiminnat toteutetaan etäyhteyksillä 13.4.2020 asti. Ryhmävalmentaja tiedottaa nuoria tilanteesta. Kelan Nuotti-valmennus toteutuu vain etänä. Seuraamme yleisiä ohjeita ja tiedotamme toiminnan jatkumisesta.
Tuki kaikille nuorille taataan kuitenkin keskeytyksettä. Nuorilla on mahdollisuus saada tukea yksilövalmennuksena. Valmennus toteutetaan ensisijaisesti etävalmennuksena. Myös uudet nuoret ovat tervetulleita valmennukseen.

Osoitteemme

Isokatu 28 A 14 (3. krs.), 90100 Oulu

 

Ota yhteyttä Vamos Ouluun:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Oulun palvelut

Vamos yksilö- ja ryhmävalmennus

16-29 -vuotiaille oululaisille nuorille.
Ota yhteyttä >>
Vamos Verso hanke saa Euroopan Unionin sosiaalirahaston tukea 2019-2021

Taloustaitohanke

Raha-Amigo tarjoaa 16-29-vuotiaille nuorille yksilöllistä tukea oman talouden hallintaan. Lisäksi nuorten ryhmät voivat tiedustella maksuttoman talousvalmennuksen saatavuutta omalla paikkakunnallaan. Ota yhteyttä >>

Seuraa Vamosnuoria somessa:

Facebook — Instagram — Twitter

¨