Moi oululainen nuori!

  • Uusi maa, uudet haasteet. Tarvitsetko apua?
  • Haluatko tulevaisuudessa opiskelemaan tai töihin?  
  • Mietityttääkö raha-asiat?  
  • Koetko yksinäisyyttä?

Vamos Verso hankkeen kohderyhmänä ovat 16-29-vuotiaat oululaiset nuoret. Vamoksessa tarjotaan yksilö- ja ryhmävalmennusta, tukea elämänhallintaan ja arkeen.

Haluamme edistää nuorten hyvinvointia ja lisätä osallisuutta. Jokainen nuoremme saa oman valmentajan.

Valmennuksesta saat tukea esimerkiksi asumiseen, opiskeluun, työhön, raha-asioihin ja vapaa-aikaan liittyvissä kysymyksissä.

Vamos Verso on ESR-rahoitteinen hanke (Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus). Yhteistyökumppanina hankkeessa toimii Oulun kaupunki. Alkuvuodesta 2019 Vamos Oulun toimintaa rahoitettiin Kuluttajaosuustoiminnan säätiön apurahalla ja Diakonissalaitoksen tuella.

Vamos Verso yhdistää nuoret ja palveluntarjoajat Oulussa

Yksilövalmennus palaa lähivalmennukseen 14.5.2020. Valmennuksessa otetaan huomioon etäisyys- ja hygieniaohjeet. Nuottivalmennus jatkuu etävalmennuksena toukokuun loppuun Kelan ohjeiden mukaisesti. Yksilövalmennusta on edelleen mahdollista saada myös etänä. Myös uudet nuoret ovat tervetulleita valmennukseen.
Vamoksen ryhmätoiminnat toteutetaan etäyhteyksillä 31.5.2020 asti. Ryhmävalmentaja tiedottaa nuoria tilanteesta. Seuraamme yleisiä ohjeita ja tiedotamme toiminnan jatkumisesta.

Osoitteemme

Isokatu 28 A 14 (3. krs.), 90100 Oulu

 

Ota yhteyttä Vamos Ouluun:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Oulun palvelut

Vamos Verso – yksilö- ja ryhmävalmennus

16–29-vuotiaille oululaisille nuorille.
Ota yhteyttä >>
Vamos Verso hanke saa Euroopan Unionin sosiaalirahaston tukea 2019-2021

Taloustaitohanke

Raha-Amigo tarjoaa 16-29-vuotiaille nuorille yksilöllistä tukea oman talouden hallintaan. Lisäksi nuorten ryhmät voivat tiedustella maksuttoman talousvalmennuksen saatavuutta omalla paikkakunnallaan. Ota yhteyttä >>

Seuraa Vamosnuoria somessa:

Facebook — Instagram — Twitter