Moi oululainen nuori!

  • Uusi maa, uudet haasteet. Tarvitsetko apua?
  • Haluatko tulevaisuudessa opiskelemaan tai töihin?  
  • Mietityttääkö raha-asiat?  
  • Koetko yksinäisyyttä?

Vamos Verso hankkeen kohderyhmänä ovat 16-29-vuotiaat oululaiset nuoret. Vamoksessa tarjotaan yksilö- ja ryhmävalmennusta, tukea elämänhallintaan ja arkeen.

Haluamme edistää nuorten hyvinvointia ja lisätä osallisuutta. Jokainen nuoremme saa oman valmentajan.

Valmennuksesta saat tukea esimerkiksi asumiseen, opiskeluun, työhön, raha-asioihin ja vapaa-aikaan liittyvissä kysymyksissä.

Vamos Verso on ESR-rahoitteinen hanke (Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus). Yhteistyökumppanina hankkeessa toimii Oulun kaupunki. Alkuvuodesta 2019 Vamos Oulun toimintaa rahoitettiin Kuluttajaosuustoiminnan säätiön apurahalla ja Diakonissalaitoksen tuella.

Vamos Verso yhdistää nuoret ja palveluntarjoajat Oulussa

Vamos palaa lähivalmennukseen 1.6.2020
Vamoksen ryhmävalmennus palaa lähivalmennukseen 1.6. alkaen. Myös Nuotti-valmennus toteutuu kesäkuun alusta alkaen normaalisti Kelan palvelukuvauksen mukaisesti. Ryhmävalmennuksessa ja jo aiemmin lähivalmennukseen siirtyneessä yksilövalmennuksessa otetaan huomioon etäisyys- ja hygieniaohjeet. Tarvittaessa järjestämme etävalmennusta. Myös uudet nuoret ovat tervetulleita valmennukseen.

Osoitteemme

Isokatu 28 A 14 (3. krs.), 90100 Oulu

 

Ota yhteyttä Vamos Ouluun:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Oulun palvelut

Vamos Verso – yksilö- ja ryhmävalmennus

16–29-vuotiaille oululaisille nuorille.
Ota yhteyttä >>
Vamos Verso hanke saa Euroopan Unionin sosiaalirahaston tukea 2019-2021

Taloustaitohanke

Raha-Amigo tarjoaa 16-29-vuotiaille nuorille yksilöllistä tukea oman talouden hallintaan. Lisäksi nuorten ryhmät voivat tiedustella maksuttoman talousvalmennuksen saatavuutta omalla paikkakunnallaan. Ota yhteyttä >>

NUOTTI-valmennus

16-29-vuotiaille ilman koulutus- tai työpaikkaa oleville nuorille, joiden toimintakyky on heikentynyt. Nuori pääsee valmennukseen Kelan päätöksellä. Ota yhteyttä >>

Seuraa Vamosnuoria somessa

Facebook — Instagram — Twitter