Diakonissalaitos kutsuu värikkääseen Korttelijuhlaan 

18.8.2023

Jo viidettä kertaa järjestettävä Korttelijuhla on suuri ja elämänmakuinen ihmisten juhla Helsingin Alppikadulla 24. elokuuta. Esiintymässä ovat mm. Atomirotta, Litku Klemetti sekä Tumppi Varonen & Problems.  

Korttelijuhla somistetaan viirinauhalla.

Diakonissalaitoksen historiaa henkivään punatiilikortteliin levittäytyy 24. elokuuta klo 13-17 iloinen kirjo tekemistä, musiikkia, teatteria, uutta ja vanhaa. Bändien lisäksi ohjelmassa on esimerkiksi Meeri Koutaniemen valokuvanäyttely, monologi Diakonissalaitoksen perustaja Aurora Karamzinista, kirpputori, Elävä kirjasto, yhteislaulua, historiakierroksia, gregoriaanisen laulun opetusta, jättisaippuakuplia, ruokaa, pullakahvit, hattaraa ja paljon muuta.  

Juhla on koonnut vuosittain yli tuhat kävijää, ja samaa odotetaan tälläkin kertaa. 

”Kesän repivän rasismi- ja eriarvoisuuskeskustelun myötä tuntuu erityisen tärkeältä kutsua kokoon erilaisia ihmisiä yhteiskunnan eri laidoilta. Korttelijuhla on hyväntuulinen ja yhdenvertaisuutta sekä monimuotoisuutta juhlistava tapahtuma, johon mahtuvat ihan kaikki”, sanoo Diakonissalaitoksen toimitusjohtaja Olli Holmström. 

Pienenä kulkutautisairaalana ja nuorten naisten kouluttajana Helsingissä aloittanut Diakonissalaitos on tänä päivänä valtakunnallinen yhteiskunnallinen säätiökonserni, jolla on 3200 työntekijää. Toiminta elää ajassa, mutta ydin pysyy samana:

kaiken työn keskiössä ovat edelleen ihmisarvo ja lähimmäisenrakkaus. 

Korttelijuhlan ohjelmaa on mukana järjestämässä myös Diakonissalaitoksen palveluliiketoiminta Rinnekodit sekä korttelissa toimiva Suomen Diakoniaopisto. 

Diakonissalaitoksen ihmisarvotyötä juhlistava Korttelijuhla on ihmisten juhla. Lämpimästi tervetuloa!  

Korttelijuhla  

Aika: torstaina 24.8. klo 13–17 

Paikka: Alppikatu 2, 00530 Helsinki
Ohjelma: https://www.hdl.fi/korttelijuhla 

Lisätietoa 

  • Olli Holmström, toimitusjohtaja
  • Laura Niemi, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja (laura.niemi@hdl.fi, +358503738602)
  • Jenni Sarolahti, viestintäpäällikkö (jenni.sarolahti@hdl.fi, +358503720828)

 

 

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: