Toiminnan esittelytilaisuudet

Toiminnasta kiinnostunut nuori. Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Olemme sinuun pian yhteydessä ja kerromme lyhyesti toiminnastamme ja varaamme toiveidesi mukaan alkutapaamiselle ajan. Alkutapaamisessa kerromme lisää toiminnastamme ja pohdimme yhdessä miten valmennus voisi auttaa tilanteessasi.

Esittelytilaisuudet  ammattilaisille ja alan opiskelijoille verkossa

Vuoden 2024 Vamos Espoon esittelyt järjestetään keskiviikkoisin

10.1.2024 klo 8:30 Liittyminen tästä linkistä

7.2.2024 klo 8:30 Liittyminen tästä linkistä 

6.3.2024 klo 8:30 Liittyminen tästä linkistä

Toiminnan esittelyn yhteydessä saat lisätietoa Vamoksen palveluista. Esittelyn kesto on noin puoli tuntia, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille.

Esittelyt toteutetaan toistaiseksi Teamsin välityksellä.

Huomioithan, että Teams-esittelyssä osallistujien tiedot näkyvät myös muille esittelyyn osallistuville.

Lisätietoa toiminnastamme

Vamos Espoon perustehtävä on tuottaa nuorille ryhmä- ja yksilövalmennusta. Valmennuksen yksi keskeisimmistä tavoitteista on nuorten osallisuuden lisääminen toiminnassa ja toiminnan kehittämisessä. Olemme kokeilleet erilaisia malleja, joissa nuoret ovat itse luoneet toimintaa toisille nuorille, osallistuneet sekä Vamoksen että Espoon kaupungin toiminnan kehittämiseen ja vahvistaneet omaa toimijuutta tekemisen kautta. Konkreettisina esimerkkinä nuorten suunnittelemasta ja toteuttamasta toiminnasta on vuoden 2019 Vamos Espoon toimintakertomus. Lue lisää toimintavuodestamme 2019 (pdf).

 

Vamos tukee 16-29-vuotiaita nuoria kohti koulu- ja työelämää. Nuori saa tukea sekä arjen perusasioihin että tulevaisuuden suunnitteluun. Toiminta on nuorelle vapaaehtoista ja maksutonta.