Medialle

Työskentelemme rohkeasti ihmisarvon puolesta. Viestinnän kautta tavoitat asiantuntijamme. Autamme myös löytämään haastateltavia asiakkaiden joukosta.
Ota yhteyttä! Palvelemme nopeasti ja avoimesti.

Diakonissalaitos on perustettu vuonna 1867. Diakonissalaitos tekee työtä ihmisarvoisen elämän puolesta. 156-vuotias säätiö tarjoaa yhdessä sen Rinnekodit Oy:n kanssa vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluja erityistä tukea tarvitseville ihmisille

Yhteiskunnallisena säätiökonsernina rakennamme oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa.

Diakonissalaitos työllistää valtakunnallisesti 3 400 henkilöä ja  yhteenlaskettu liikevaihtomme vuonna 2023 oli 215 M€.

Palvelemme mediaa avoimesti ja nopeasti. Haastatteluja varten käytössäsi ovat asiantuntijat, jotka vastaavat muun muassa paperittomia, liikkuvaa väestöä, nuorten syrjäytymisestä, asunnottomuutta, päihteidenkäyttöä ja lastensuojelua koskeviin kysymyksiin.

Diakonissalaitoksen hallinto ja johto
Diakonissalaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus 2023 (pdf)

Diakonissalaitoksen virallinen nimi on Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr. Mediajutuissa ja viestinnässä käytämme logostakin tuttua brändinimeä Diakonissalaitos.

Asiakkaiden haastattelu ja kuvaus

Kun haastattelet tai kuvaat Diakonissalaitoksen asiakkaita, heistä jokaiselta on aina kysyttävä lupa. Asiakkaan nimeä tai kuvaa ei saa julkaista ilman tämän suostumusta. Erityistä varovaisuutta on noudatettava alaikäisten kohdalla, kuten Journalistin ohjeissakin (kohta 30) todetaan. Alaikäisen haastatteluun tai kuvaamiseen on saatava lupa huoltajalta tai muulta lailliselta edustajalta.

Uusimmat tiedotteet sekä kuva- ja logopankki löytyvät Uutishuoneesta

Kuva- ja logopankki > Klikkaa Valikko harmaan palkin oikeasta laidasta > Valitse Mediapankki.