Vamos Tampere

Moi tamperelainen nuori aikuinen!

Linja 20 tarjoaa tukea ja toimintaa 18–29-vuotiaille tamperelaisille ja Nuoret SIB Tampere on tarkoitettu vuonna 2020 15-17 vuotta täyttäneille sijaishuollossa olleille tamperelaisille nuorille. Matkalla-toiminta on arjen tukea 16–29-vuotiaille nuorille, jotka jonottavat mielenterveyden palveluihin.

Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä pohtimaan, miten hyvinvointisi voisi parantua ja uskosi tulevaisuuteen vahvistua.

Lue lisää toiminnasta menemällä sivulla hieman alaspäin.

Osoitteemme:

Kuninkaankatu 21
33210 Tampere

Yhteystiedot tämän linkin takana

 

 

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän yhteydenottopyynnön annat rekisterinpitäjälle luvan henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Linkki tietosuojaselosteeseen (pdf).

Ethän kirjoita lomakkeelle arkaluontoista tietoa, kuten henkilötunnusta, terveystietoja tai toiseen henkilöön liittyviä tietoja.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Linja 20

Huolettaako sinua esimerkiksi: arjessa pärjääminen, mielenterveys, asuminen, raha-asiat ja koulu- ja työelämään pääsy? Voit osallistua Linja 20 -toimintaan, mikäli olet tällä hetkellä 18–29-vuotias tamperelainen ja työelämän sekä opiskelun ulkopuolella. Osallistuminen on maksutonta. Toimimme Kaukajärvellä ja Annalassa. Ota yhteyttä puhelimitse, somen tai yllä olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoa Linja 20 -hankkeesta

 

Nuoret SIB Tampere

Nuoret SIB Tampere on osa kahdeksan kunnan Lapset SIB -kokonaisuutta, jossa kunta maksaa suoritteiden sijaan tuloksista. Toiminta perustuu vaikuttavuusinvestointiin. Tampereen kaupunki ei hanki palveluja itse, vaan maksaa hankkeen tulostavoitteiden saavuttamisesta. Valmennus lisää hyvinvointia sekä edistää opintoja ja työllistymistä. Toiminta on tarkoitettu vuonna 2020 15-17 vuotta täyttäneille sijaishuollossa olleille tamperelaisille nuorille.

Lue lisää tästä hankkeesta

1000 mielen tarinaa

Nuorten asiantuntijuus otetaan käyttöön mielenterveyden kriisiin ratkaisemiseksi yhteiskunnassa. Hankkeen tarve on noussut suoraan nuorilta ja alkuperäinen hankeidea on kokemusasiantuntijanuoren kehittämä. Hankkeessa toteutetaan virtuaalinen yhteisö, jossa nuoret pääsevät käymään moderoitua keskustelua kokemuksistaan ja hyödyntämään vertaistukea. Alusta toimii työkaluna kokemusten ja mielenterveyden suunnitelmien sanoittamisessa.

Lue lisää hankkeesta

Matkalla

Matkalla on vapaaehtoisuuteen perustuvaa arkea tukevaa toimintaa, joka lähtee nuoren tarpeista ja toiveista. Toiminta on maksutonta. Toimintaa toteutetaan sekä yksilö- että ryhmävalmennuksena. Matkalla on suunnattu mielenterveyden palveluihin jonottaville 16–29-vuotiaille nuorille, jotka ovat työn ja koulutuksen ulkopuolella. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, somen kautta tai yllä olevalla lomakkeella.

Lue lisää Matkalla-hankkeesta

Seuraa meitä somessa

Facebook