Vamos Tampere

Moi tamperelainen nuori aikuinen!

Oletko 16–29-vuotias, jota mietityttää esimerkiksi:

  • koulu tai työelämä
  • ihmissuhteet
  • mielenterveys
  • päihteidenkäyttö
  • asuminen
  • sopivien palveluiden löytyminen
  • identiteetin, sukupuolen tai seksuaalisuuden kysymykset
  • nepsy-oireet
  • raha-asiat

Me Vamos Tampereella autamme sinua. Vamos järjestää yksilö- ja ryhmätoimintaa, johon et tarvitse lähetettä tai diagnooseja. Olet tervetullut omana itsenäsi ja kaikki toimintamme lähtee sinun toiveistasi ja tarpeistasi. Voit jättää yhteystietosi vieressä olevalla yhteydenottolomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä. Lähdetään yhdessä purkamaan tilannettasi ja miettimään, millaista apua voisit tarvita ja miten voisimme auttaa. Osallistuminen Vamoksen toimintaan on vapaaehtoista, maksutonta ja luottamuksellista.

Seuraa meitä myös Instagramissa @vamostampere

Lue lisää toiminnasta menemällä sivulla hieman alaspäin.

Osoitteemme:

Kauppakatu 6 A, 3. kerros
33210 Tampere

Yhteystiedot tämän linkin takana

 

 

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän yhteydenottopyynnön annat rekisterinpitäjälle luvan henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Linkki tietosuojaselosteeseen (pdf).

Ethän kirjoita lomakkeelle arkaluontoista tietoa, kuten henkilötunnusta, terveystietoja tai toiseen henkilöön liittyviä tietoja.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vamos Paja

Kaipaatko rytmiä omaan arkeen, tukea hyvinvointiin tai tulevaisuuden suunnitteluun? Haluatko harjoitella sosiaalisia taitoja ja oppia itsestäsi turvallisessa ryhmässä? Vamos Paja tarjoaa ryhmävalmennusta 18-29 -vuotiaille nuorille kolmena päivänä viikossa. Yksilövalmennusta järjestetään ryhmävalmennuksen tueksi tarpeen mukaan. Ota yhteyttä yllä olevan lomakkeen kautta tai suoraan valmentajiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 

 

Nuoret SIB Tampere

Nuoret SIB Tampere on osa kahdeksan kunnan Lapset SIB -kokonaisuutta, jossa kunta maksaa suoritteiden sijaan tuloksista. Toiminta perustuu vaikuttavuusinvestointiin. Tampereen kaupunki ei hanki palveluja itse, vaan maksaa hankkeen tulostavoitteiden saavuttamisesta. Valmennus lisää hyvinvointia sekä edistää opintoja ja työllistymistä. Toiminta on tarkoitettu vuonna 2020 15-17 vuotta täyttäneille sijaishuollossa olleille tamperelaisille nuorille.

Lue lisää tästä hankkeesta

1000 mielen tarinaa

Nuorten asiantuntijuus otetaan käyttöön mielenterveyden kriisiin ratkaisemiseksi yhteiskunnassa. Hankkeen tarve on noussut suoraan nuorilta ja alkuperäinen hankeidea on kokemusasiantuntijanuoren kehittämä. Hankkeessa toteutetaan virtuaalinen yhteisö, jossa nuoret pääsevät käymään moderoitua keskustelua kokemuksistaan ja hyödyntämään vertaistukea. Alusta toimii työkaluna kokemusten ja mielenterveyden suunnitelmien sanoittamisessa.

Lue lisää hankkeesta

Matkalla

Matkalla on vapaaehtoisuuteen perustuvaa arkea tukevaa toimintaa, joka lähtee nuoren tarpeista ja toiveista. Toiminta on maksutonta. Toimintaa toteutetaan sekä yksilö- että ryhmävalmennuksena. Matkalla on suunnattu mielenterveyden palveluihin jonottaville 18–29-vuotiaille nuorille, jotka ovat työn ja koulutuksen ulkopuolella. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, somen kautta tai yllä olevalla lomakkeella.

Lue lisää Matkalla-toiminnasta

NUOTTI-valmennus

16-29-vuotiaille ilman koulutus- tai työpaikkaa oleville nuorille, joiden toimintakyky on heikentynyt. Nuori pääsee valmennukseen Kelan päätöksellä.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä somessa

Instagram