Vamos Tampere

Moi tamperelainen nuori aikuinen!

Linja 20 tarjoaa tukea ja toimintaa 18–29-vuotiaille tamperelaisille ja Nuoret SIB Tampere on tarkoitettu vuonna 2020 15-17 vuotta täyttäneille sijaishuollossa olleille tamperelaisille nuorille.

Teemme yhdessä kaikkemme, että hyvinvointisi paranee ja uskosi tulevaisuuteen vahvistuu.

Lue lisää toiminnasta menemällä sivulla hieman alaspäin.

Osoitteemme:

Kuninkaankatu 21
33210 Tampere

Yhteystiedot tämän linkin takana

 

 

Ota yhteyttä

Lähettämällä tämän yhteydenottopyynnön annat rekisterinpitäjälle luvan henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Linkki tietosuojaselosteeseen (pdf).

Ethän kirjoita lomakkeelle arkaluontoista tietoa, kuten henkilötunnusta, terveystietoja tai toiseen henkilöön liittyviä tietoja.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Linja 20

Huolettaako sinua esimerkiksi: arjessa pärjääminen, mielenterveys, asuminen, raha-asiat ja koulu- ja työelämään pääsy?

Linja 20 tarjoaa sinulle:
oman työntekijän, jolla on aikaa tutustua sinuun ja käydä kanssasi keskusteluja kaikessa rauhassa – tukea arkeen ja tulevaisuuden suunnitteluun –  vähitellen edetään yhdessä kohti sinulle tärkeitä tavoitteita ja mahdollisuuden osallistua yksilövalmennukseen tai toiminnallisiin, taitoja ja kiinnostuksia esille nostaviin ryhmiin

Voit osallistua toimintaan, mikäli olet tällä hetkellä 18–29-vuotias tamperelainen ja työelämän sekä opiskelun ulkopuolella. Osallistuminen on maksutonta. Toimimme Kaukajärvellä ja Annalassa. Ota yhteyttä puhelimitse, somen tai yllä olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoa Linja 20-hankkeesta.

Nuoret SIB Tampere

Nuoret SIB Tampere on osa kahdeksan kunnan Lapset SIB -kokonaisuutta, jossa kunta maksaa suoritteiden sijaan tuloksista. Toiminta perustuu vaikuttavuusinvestointiin. Tampereen kaupunki ei hanki palveluja itse, vaan maksaa hankkeen tulostavoitteiden saavuttamisesta. Valmennus lisää hyvinvointia sekä edistää opintoja ja työllistymistä. Toiminta on tarkoitettu vuonna 2020 15-17 vuotta täyttäneille sijaishuollossa olleille tamperelaisille nuorille.

Lue lisää Nuoret SIB Tampere

Seuraa meitä somessa

Facebook