Moi espoolainen nuori!

  • Haluatko lähitulevaisuudessa töihin tai kouluun?
  • Etkö tiedä vielä mikä on unelmaduunisi? How to find a job?
  • Ovatko opintosi keskeytyneet tai vaarassa keskeytyä?
  • Haluatko tutustua paremmin Vamoksen valmennukseen?
  • Oletko jäänyt jumiin kotiin? Pelottaako kotoa lähteminen?
  • Tuntuuko, että kukaan ei auta? Onko moni asia elämässäsi sekaisin?
  • Onko sinun vaikeaa herätä aamuisin? Tuntuvatko sosiaaliset tilanteet vaikeilta?
  • Mietityttääkö raha-asiat tai oletko velkaantunut?

Jos tunnistit itsesi yhdestä tai useammasta kysymyksestä, Vamos tukee sinua, 16-29-vuotias nuori. Saat Vamoksesta oman työntekijän, jolla on aikaa tutustua sinuun. Hän kulkee vierelläsi ja tukee sinua tulevaisuuden suunnittelussa.

Osallisuudella enemmän. Vamos Espoon perustehtävä on tuottaa nuorille ryhmä- ja yksilövalmennusta. Valmennuksen yksi keskeisimmistä tavoitteista on nuorten osallisuuden lisääminen toiminnassa ja toiminnan kehittämisessä. Olemme kokeilleet erilaisia malleja, joissa nuoret ovat itse luoneet toimintaa toisille nuorille, osallistuneet  sekä Vamoksen että Espoon kaupungin toiminnan kehittämiseen ja vahvistaneet omaa toimijuutta tekemisen kautta. Konkreettisina esimerkkinä nuorten suunnittelemasta ja toteuttamasta toiminnasta on Vamos Espoon toimintakertomus. Lue lisää toimintavuodestamme 2019.

Osallistuminen Vamoksen toimintaan on vapaaehtoista ja maksutonta.

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja palvelemme espoolaisia, kauniaislaisia ja kirkkonummelaisia nuoria.

 

Osoitteemme

Lintuvaarantie 2 A (4.krs) 02650 Espoo

Tässä linkki vamoslaisten yhteystietoihin.

Espoon palvelut

Ota yhteyttä Vamos Espooseen:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Vamos yksilövalmennus

16-29 -vuotiaille nuorille, jotka ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella tai toivoisivat muutoin elämäntilanteeseensa muutosta.

Vamos ryhmävalmennukset

16-29 -vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen, oman itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä intensiivistä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytymiseen.

Vamos Urapalvelut

16-29 -vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat intensiivistä yksilöllistä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytymiseen.

Romani-hankkeet

16-29-vuotiaille romaninuorille yksilö- ja pienryhmävalmennusta. Hanke tavoittaa ja kiinnittää kohderyhmää kehitettäviin palveluihin etsivän työn metodein, tekee nuorten kanssa vankilatyötä ja luo osallisuuden mahdollisuuksia sekä ohjaa työelämäpoluille sekä koulutukseen.

NUOTTI-valmennus

16-29-vuotiaille ilman koulutus- tai työpaikkaa oleville nuorille, joiden toimintakyky on heikentynyt. Nuori pääsee valmennukseen Kelan päätöksellä. Tässä yhteystiedot Nuotti-valmennuksen sivulle.

Taloustaitohanke

Raha-Amigo tarjoaa 16-29-vuotiaille nuorille yksilöllistä tukea oman talouden hallintaan. Lisäksi nuorten ryhmät voivat tiedustella maksuttoman talousvalmennuksen saatavuutta omalla paikkakunnallaan. Lue tästä linkistä lisää Taloustaitohankkeesta.

Seuraa Vamosnuoria somessa

Facebook — Instagram — Twitter