Vamos Espoo

Moi nuori!

 

  • Haluatko lähitulevaisuudessa töihin tai kouluun?
  • Etkö tiedä vielä mikä on unelmaduunisi? How to find a job?
  • Ovatko opintosi keskeytyneet tai vaarassa keskeytyä?
  • Haluatko tutustua paremmin Vamoksen valmennukseen?
  • Oletko jäänyt jumiin kotiin? Pelottaako kotoa lähteminen?
  • Tuntuuko, että kukaan ei auta? Onko moni asia elämässäsi sekaisin?
  • Onko sinun vaikeaa herätä aamuisin? Tuntuvatko sosiaaliset tilanteet vaikeilta?

Jos tunnistit itsesi yhdestä tai useammasta kysymyksestä, Vamos tukee sinua, 16–29-vuotias nuori. Saat Vamoksesta oman valmentajan, jonka kanssa yhdessä pohditte millaisiin, asioihin kaipaat elämässäsi muutosta. Ja millaisin keinoin lähdette yhdessä työskentelemään kohti työ- tai koulutuspolkua.

Osallistuminen Vamoksen toimintaan on vapaaehtoista ja maksutonta.

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja palvelemme espoolaisia, kauniaislaisia ja kirkkonummelaisia nuoria.

Osoitteemme Lintuvaarantie 2 A (4.krs) 02650 Espoo

Tässä linkki vamoslaisten yhteystietoihin.

Ota yhteyttä Vamos Espooseen:

Lähettämällä tämän yhteydenottopyynnön annat rekisterinpitäjälle luvan henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Linkki tietosuojaselosteeseen (pdf).

Ethän kirjoita lomakkeelle arkaluontoista tietoa, kuten henkilötunnusta, terveystietoja tai toiseen henkilöön liittyviä tietoja.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Vamos Espoon palvelut

Vamos Yksilövalmennus

16–29 -vuotiaille nuorille, jotka ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella ja toivoisivat elämäntilanteeseensa muutosta. Valmennuksen alussa ei tarvitse tietää omia tarkkoja tavoitteita vaan halu ja motivaatio työskennellä oman elämän tilanteen muuttamiseksi riittää.

Vamos Espoo Tuva – Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

Vamos Espoo TUVA on ensisijaisesti oppivelvollisille nuorille tarkoitettu yksilö- ja pienryhmävalmennus, jossa on mahdollista suorittaa 19 viikkoa TUVA-koulutusta. TUVAn suorittanut nuori saa 6 pistettä yhteishakua varten. Valmennuksen teemoja ovat esimerkiksi arjen hallinta ja hyvinvointi, jatko-opinnot ja urasuunnittelu sekä työelämätaidot ja työnhaku. Vamos Espoo TUVA järjestetään vahvassa yhteistyössä Omnian kanssa.

Ryhmävalmennukset Rytmi ja Startti

16-29 -vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen, oman itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä intensiivistä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytymiseen.

Läksyryhmä

Vieraskielisille 16–29-vuotiaille opiskelijoille, jotka kaipaavat apua ja vertaistukea opiskelutehtävien tekoon. Ryhmässä pääkielenä on suomi, muita kieliä käytämme apuna osaamisen mukaan. Ryhmä tarjoaa tukea ja mahdollisuuden tehdä yhdessä omia tehtäviä. Ryhmässä ei ole opetusta eikä opettajia. Valmentajan lisäksi ryhmässä on myös vapaaehtoisia, jotka auttavat tehtävien tekemisessä ja suomen kielen harjoittelussa tehtävien tekemisen yhteydessä.

Valmennusta opiskelijoille

Toisen ja kolmannen asteen opiskelijoille, joiden opinnot ovat jostain syystä keskeytyneet, eivät etene tai ovat siirtyneet. Ja joiden tavoitteena on opintoihin palaaminen ja opiskelujen jatkaminen. Jokainen nuori saa oman valmentajan, jonka kanssa suunnittelevat valmennuksen sisällön. Tukea saa opintojen suunnitteluun ja toteutukseen, opiskelutekniikoihin, arkirytmiin sekä jaksamiseen.

Seuraa Vamosnuoria somessa

Facebook — Instagram — Twitter