Vamos Espoo

Moi nuori!

  • Haluatko lähitulevaisuudessa töihin tai kouluun?
  • Etkö tiedä vielä mikä on unelmaduunisi? How to find a job?
  • Ovatko opintosi keskeytyneet tai vaarassa keskeytyä?
  • Haluatko tutustua paremmin Vamoksen valmennukseen?
  • Oletko jäänyt jumiin kotiin? Pelottaako kotoa lähteminen?
  • Tuntuuko, että kukaan ei auta? Onko moni asia elämässäsi sekaisin?
  • Onko sinun vaikeaa herätä aamuisin? Tuntuvatko sosiaaliset tilanteet vaikeilta?

Jos tunnistit itsesi yhdestä tai useammasta kysymyksestä, Vamos tukee sinua, 16-29-vuotias nuori. Saat Vamoksesta oman työntekijän, jolla on aikaa tutustua sinuun. Hän kulkee vierelläsi ja tukee sinua tulevaisuuden suunnittelussa.

Osallisuudella enemmän. Vamos Espoon perustehtävä on tuottaa nuorille ryhmä- ja yksilövalmennusta. Valmennuksen yksi keskeisimmistä tavoitteista on nuorten osallisuuden lisääminen toiminnassa ja toiminnan kehittämisessä. Olemme kokeilleet erilaisia malleja, joissa nuoret ovat itse luoneet toimintaa toisille nuorille, osallistuneet  sekä Vamoksen että Espoon kaupungin toiminnan kehittämiseen ja vahvistaneet omaa toimijuutta tekemisen kautta. Konkreettisina esimerkkinä nuorten suunnittelemasta ja toteuttamasta toiminnasta on Vamos Espoon toimintakertomus. Lue lisää toimintavuodestamme 2019 (pdf).

Osallistuminen Vamoksen toimintaan on vapaaehtoista ja maksutonta.

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja palvelemme espoolaisia, kauniaislaisia ja kirkkonummelaisia nuoria.

Osoitteemme

Lintuvaarantie 2 A (4.krs) 02650 Espoo

 

Tässä linkki vamoslaisten yhteystietoihin.

Ota yhteyttä Vamos Espooseen:

Lähettämällä tämän yhteydenottopyynnön annat rekisterinpitäjälle luvan henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Linkki tietosuojaselosteeseen (pdf).

Ethän kirjoita lomakkeelle arkaluontoista tietoa, kuten henkilötunnusta, terveystietoja tai toiseen henkilöön liittyviä tietoja.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Vamos Espoon palvelut

Vamos Yksilövalmennus

16-29 -vuotiaille nuorille, jotka ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella tai toivoisivat muutoin elämäntilanteeseensa muutosta.

Vamos Ryhmävalmennus

16-29 -vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen, oman itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä intensiivistä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytymiseen.

Seuraa Vamosnuoria somessa

Facebook — Instagram — Twitter