Meistä

Diakonissalaitos on rohkea ihmisarvon puolustaja.

Rohkeaa diakoniaa vuodesta 1867

Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö, rohkea ihmisarvon puolustaja. Autamme niitä ihmisiä, jotka ovat vaarassa jäädä syrjään.

Tuotamme yhdessä tytäryrityksemme Diakonissalaitoksen Hoivan kanssa vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita, jotka parantavat asiakkaittemme arkea. Työmme tavoitteena on, että jokaisella on mahdollisuus arvokkaaseen elämään.

Olemme erikoistuneet vaativien erityisryhmien palveluihin, joita kehitämme asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimimme useilla paikkakunnilla.

Kansalaistoiminta on vahvasti mukana toiminnassamme. Palvelut eivät yksin riitä, sillä ihminen tarvitsee toista ihmistä.

Yhteiskunnallisessa konsernissamme työskentelee tuhat ammattilaista ja yli kaksi tuhatta vapaaehtoista. Toiminnasta ja omaisuudesta syntyvällä tuotolla toteutamme perustehtäväämme, työtä ihmisarvoisen huomisen puolesta.

Tilaa Viesti Diakonissalaitokselta -uutiskirje tästä

Viesti Diakonissalaitokselta on noin kerran kuussa ilmestyvä rohkea ja ajankohtainen uutiskirje, joka luo erilaisia näkökulmia yhteiskuntaan sekä nostaa esiin syrjään jääneet ihmiset – siis heidät, joiden ääni ei julkisessa keskustelussa yleensä kuulu. Uutiskirje jatkaa Diakonissalaitoksen Viesti-lehden perintöä.

Tutustu Diakonissalaitoksen tarinaan, arvoihin ja yleishyödylliseen toimintaamme.