Auta heitä,

joihin kriisi osuu kovimmin.

Lahjoita!

Diakonissalaitos auttaa niitä ihmisiä, jotka tarvitsevat kaikkein eniten tukea: esimerkiksi yksinäisiä vanhuksia, syrjäytymisvaarassa olevia nuoria, asunnottomia ja erilaisista riippuvuuksista kärsiviä ihmisiä. He kuuluvat riskiryhmiin ja ovat korona-epidemian aikana erittäin haavoittuvia. Kriisi osuu kovimmin heihin, jotka ovat jo valmiiksi heikoilla.

Diakonissalaitos auttaa myös poikkeustilanteessa. Asiakkaisiin pidetään tiiviisti yhteyttä, ketään ei jätetä henkisesti raskaana aikana yksin: Vanhuksia tavataan tarvittaessa kodin ulkopuolella ja esimerkiksi yhteiset sovitut lääkärikäynnit toteutetaan. Nuoria tuetaan puhelimessa, netissä tai kävelytapaamisissa kahden kesken.  D-asemat hankkivat asiakkailleen ruokaa, reseptejä ja tekemistä. Jalkautuva päihdetyömme etsii asunnottomia avun tarvitsijoita kaupungin kaduilla. Tuki paperittomille ja romaneille jatkuu, esimerkiksi hätämajoitus on avoinna.

 

Lahjoita! Se on helppo tapa tukea heitä, jotka eivät saa muualta riittävää apua. Kiitos.

Lahjoittamalla tuet

  • yksinäisiä vanhuksia
  • asunnottomia
  • päihde- ja mielenterveysongelmista kärsiviä
  • paperittomia
  • köyhiä Itä-Euroopan romanilapsia ja -perheitä
  • syrjäytymisvaarassa olevia nuoria

Lahjoita

100€

Lahjoita

50€

Lahjoita

20€

Lahjoita

  1. Valitse summa
  2. Syötä yhteystietosi
  3. Valitse maksutapa
  4. Kiitos lahjoituksestasi

Voit lahjoittaa myös

Diakonissalaitoksen keräystilille FI85 2065 1800 1084 62 (Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr)

MobilePay-lyhytnumeroomme 61 611

Rahankeräyslupa: Rahankeräyslupa RA/2019/120, myönnetty 7.2.2019, Poliisihallitus. Voimassa 1.6.2019-31.5.2021 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lahjoitukset käytetään vuosien 2020-2021 aikana kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi

Lahjoitus kolehdin sijaan

Diakonissalaitoksen työ kidutettujen kuntouttamiseksi saa tukea kolehdin muodossa. Korona-viruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa seurakunnissa ei kerätä kolehtia. Psykotraumatologian keskuksemme työtä voi kuitenkin tukea osallistumalla keräykseen. Lisätietoa:

Lahjoitus kolehdin sijaan

Tekstiviestilahjoitus

Lahjoita 20 euroa: Tekstaa sana TOIVO numeroon 16499.
Ryhdy kuukausilahjoittajaksi: Tekstaa sana MUUTOS numeroon 16499. 10 euron kuukausilahjoitus näkyy puhelinlaskullasi.

Tekstiviestilahjoituspalvelut tuottaa meille SecuryCast Oy. Siksi puhelinlaskullasi voi näkyä maksun saajana SecuryCast.

Diakonissalaitoksen tietosuojaseloste
SecuryCastin rekisteriseloste