Tervetuloa töihin!

Meillä voit tehdä töitä #sydänmukana.

Katso kaikki avoinna olevat työpaikkamme

Hae meille kesätöihin

 

Tule meille töihin

Oletko sinä sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, jonka arvot ja asenne kohtaavat omamme? Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia. Tervetuloa meille töihin!

Diakonissalaitos, Hoiva, Caritas ja Rinnekoti tarjoavat sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Lisäksi saat hyvä työsuhde-edut.

Haluatko sinä tulla mukaan tekemään työtä kanssamme #sydänmukana

Avoimet työpaikat

Videoupotteessa kerromme Diakonissalaitoksesta.

Opiskelijalle

Opiskelija, tietoa työpaikkaharjoittelusta ja opinnäytetyömahdollisuuksista voit lukea täältä.

Tärkeää tietoa työhakemuksesi käsittelystä

Työhakemuksissa on aina mukana henkilötietoja. Otamme tietoturvan vakavasti ja käsittelemme hakemuksia asianmukaisesti. Lue tästä linkistä lisää siitä, millä tavalla työhakemustasi käsitellään.

Ammattitaidon lisäksi sydän mukana

Haluamme olla alan rohkein työpaikka ihmisille, jotka ottavat ammattitaidon ohella sydämensä mukaan töihin. Meillä jokainen tekee työtä ihmisarvon puolesta. Työllistämme valtakunnallisesti noin 2900 henkilöä – haluatko sinä tulla mukaan tekemään työtä kanssamme, #sydänmukana

Diakonissalaitos on 155-vuotias säätiö, joka tekee rohkeasti työtä ihmisarvoisen elämän puolesta. Säätiö tarjoaa yhdessä siihen kuuluvan Rinnekodin ja tytäryritysten Diakonissalaitoksen Hoivanja Caritas Palvelut Oykanssa vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita, jotka parantavat asiakkaidemme arkea.

Työmme ytimessä ovat osaavat ammattilaiset. Jokaisen työntekijän panos on merkityksellinen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiiri on innostava ja välittävä.

Henkilökuntamme koostuu eri alojen osaajista ja asiantuntijoista. Olemme muun muassa lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, lääkäreitä, valmentajia ja terapeutteja.

Tyttö, nainen ja poika seisovat iloisesti rinnakkain.

Ajatuksia työmaailmasta