Työnhakijalle

Diakonissalaitos tekee työtä ihmisarvoisen huomisen puolesta – yli 150 vuoden kokemuksella. Haemme jatkuvasti uusia osaajia merkitykselliseen työhön.

 

Katso avoimet paikkamme

Poikkeuksellisen hyvä työpaikka

Diakonissalaitos on yli 150-vuotias säätiö ja yhteiskunnallinen yritys. Tarjoamme yhdessä säätiöön kuuluvan Rinnekodin ja tytäryrityksemme Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n kanssa vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme arkea.

Haluamme olla alan rohkein työpaikka ihmisille, jotka ottavat ammattitaidon ohella sydämensä mukaan töihin. Meillä jokainen tekee työtä ihmisarvon puolesta.

Työmme ytimessä ovat osaavat ammattilaiset. Jokaisen työntekijän panos on merkityksellinen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiiri on innostava ja välittävä.

Henkilökuntamme koostuu eri alojen osaajista ja asiantuntijoista. Olemme muun muassa lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, lääkäreitä, valmentajia ja terapeutteja. Työllistämme valtakunnallisesti noin 2300 henkilöä. Rakennamme yhdessä poikkeuksellisen hyvää työpaikkaa.

 

Tule meille töihin

Oletko sinä sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, jonka arvot ja asenne kohtaavat omamme? Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia. Henkilöstöjohtajamme kertoo monipuolisista työmahdollisuuksistamme. Tervetuloa meille töihin!

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Haluatko sinä tulla mukaan tekemään työtä kanssamme #sydänmukana.   Avoimet työpaikat

Tärkeää tietoa työhakemuksesi käsittelystä

Työhakemuksissa on aina mukana henkilötietoja. Otamme tietoturvan vakavasti ja käsittelemme hakemuksia asianmukaisesti. Lue lisää siitä, millä tavalla työhakemustasi käsitellään.

Opiskelijalle

Opiskelija, tietoa työpaikkaharjoittelusta ja opinnäytetyömahdollisuuksista voit lukea täältä.

Työntekijämme kertovat

Sari Rantaniemi Sari Rantaniemi työskentelee asunnottomuuden ja NEA-hankkeen (naiserityisyys asunnottomuustyössä) parissa.

”Kun hain Diakonissalaitokselle töihin, jo työhaastattelussa tuli sellainen olo, että meillä on samanlaiset arvot tehdä tätä työtä, tämä on mun paikka ja tänne mä kuulun.”

Lue lisää Sarin ajatuksia.

Tutustu myös millaista Hoivalla on olla töissä.

Töissä Diakonissalaitoksella

Diakonissalaitoksen arvot –  lähimmäisenrakkaus ja ihmisarvo – näkyvät työssämme päivittäin. Täällä voi tehdä työtä #sydänmukana.

Töissä Vamoksella

Iiris Savela kertoo työstään Vamoksella, joka auttaa nuoria pääsemään elämässä eteenpäin.

” Jokainen meistä tarvitsee aina välillä ihmistä, joka tsemppaa ja kulkee rinnalla.”

Töissä Lapsi- ja perhepalveluissa

Katja Oravakangas on ollut pitkään lasten tukena ja turvana Diakonissalaitoksella.

”Tärkeää on luoda lapselle koti, missä hänellä on turvallinen sekä hyvä olla ja kasvaa”

Ajankohtaista