Työnhakijalle

Diakonissalaitos tekee työtä ihmisarvoisen huomisen puolesta – yli 150 vuoden kokemuksella. Haemme jatkuvasti uusia osaajia merkitykselliseen työhön.

Poikkeuksellisen hyvä työpaikka

Meillä Diakonissalaitoksella on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin ja työskentelee kehittyvässä, innostavassa ja vuorovaikutteisessa ympäristössä. Rakennamme yhdessä poikkeuksellisen hyvää työpaikkaa.

Henkilökuntamme koostuu eri alojen osaajista ja asiantuntijoista. Olemme muun muassa lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, lääkäreitä, valmentajia ja terapeutteja.

Työmme ytimessä ovat osaavat ammattilaiset. Jokaisen työntekijän panos on merkityksellinen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiiri on innostava ja välittävä.

Tule meille töihin

Oletko sinä sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, jonka arvot ja asenne kohtaavat omamme? Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia. Henkilöstöjohtajamme kertoo monipuolisista työmahdollisuuksistamme. Tervetuloa meille töihin!

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Tutustu ja hae Diakonissalaitoksen konsernin avoimiin työpaikkoihin   Avoimet työpaikat

Tärkeää tietoa työhakemuksesi käsittelystä

Työhakemuksissa on aina mukana henkilötietoja. Otamme tietoturvan vakavasti ja käsittelemme hakemuksia asianmukaisesti. Lue lisää siitä, millä tavalla työhakemustasi käsitellään.

Opiskelijalle

Opiskelija, tietoa työpaikkaharjoittelusta ja opinnäytetyömahdollisuuksista voit lukea täältä.

Työntekijämme kertovat

Sari Rantaniemi Sari Rantaniemi työskentelee asunnottomuuden ja NEA-hankkeen (naiserityisyys asunnottomuustyössä) parissa. Lue hänen ajatuksiaan.

Tutustu, millaista Hoivalla on olla töissä.

Töissä nuorten parissa

Iiris Savela kertoo työstään Vamoksella, joka auttaa nuoria.

Ajankohtaista