Tervetuloa töihin!

Meillä voit tehdä töitä #sydänmukana.

Katso kaikki avoinna olevat työpaikkamme

 

 

Tule meille töihin

Oletko sinä sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, jonka arvot ja asenne kohtaavat omamme? Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia. Tervetuloa meille töihin!

Diakonissalaitos ja Rinnekodit tarjoavat sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Lisäksi saat hyvä työsuhde-edut.

Haluatko sinä tulla mukaan tekemään työtä kanssamme #sydänmukana

Avoimet työpaikat

 

 

Opiskelijalle

Opiskelija, tietoa työpaikkaharjoittelusta ja opinnäytetyömahdollisuuksista voit lukea täältä.

Tärkeää tietoa työhakemuksesi käsittelystä

Työhakemuksissa on aina mukana henkilötietoja. Otamme tietoturvan vakavasti ja käsittelemme hakemuksia asianmukaisesti. Lue tästä linkistä lisää siitä, millä tavalla työhakemustasi käsitellään.

Ammattitaidon lisäksi sydän mukana

Haluamme olla alan rohkein työpaikka ihmisille, jotka ottavat ammattitaidon ohella sydämensä mukaan töihin. Meillä jokainen tekee työtä ihmisarvon puolesta. Työllistämme valtakunnallisesti noin 3400 henkilöä – haluatko sinä tulla mukaan tekemään työtä kanssamme, #sydänmukana

Diakonissalaitos on 156-vuotias säätiö, joka tekee rohkeasti työtä ihmisarvoisen elämän puolesta. Säätiö ja Rinnekodit tarjoavat vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita, jotka parantavat asiakkaidemme arkea.

Työmme ytimessä ovat osaavat ammattilaiset. Jokaisen työntekijän panos on merkityksellinen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiiri on innostava ja välittävä.

Henkilökuntamme koostuu eri alojen osaajista ja asiantuntijoista. Olemme muun muassa lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, lääkäreitä, valmentajia ja terapeutteja.

Kolme nuorta henkilöä istuu pöydän ääressä pelaamassa Huojuva torni -peliä.

Ajatuksia työmaailmasta