Työnhakijalle

Helsingin Diakonissalaitos tekee työtä ihmisarvoisen huomisen puolesta – yli 150 vuoden kokemuksella. Haemme jatkuvasti uusia osaajia merkitykselliseen työhön.

Poikkeuksellisen hyvä työpaikka

Meillä Diakonissalaitoksella on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin ja työskentelee kehittyvässä, innostavassa ja vuorovaikutteisessa ympäristössä. Rakennamme yhdessä poikkeuksellisen hyvää työpaikkaa.

Henkilökuntamme koostuu eri alojen osaajista ja asiantuntijoista. Olemme muun muassa lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, lääkäreitä, valmentajia ja terapeutteja.

Työmme ytimessä ovat osaavat ammattilaiset. Jokaisen työntekijän panos on merkityksellinen. Työnantajana meille on tärkeää, että ilmapiiri on innostava ja välittävä.

Opiskelijalle

Opiskelija, tietoa työpaikkaharjoittelusta ja opinnäytetyömahdollisuuksista voit lukea täältä.

Tule meille töihin

Oletko sinä sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, jonka arvot ja asenne kohtavaat omamme? Etsimme jatkuvasti uusia eri alojen osaajia.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.

Tutustu ja hae Helsingin Diakonissalaitoksen konsernin avoimiin työpaikkoihin   Avoimet työpaikat

Työntekijämme kertovat

Tutustu, millaista meillä on olla töissä. Työntekijämme kertovat omin sanoin työpäivästään ja mikä heidän työssään on parasta.

Kesätöihin meille

Hoivan ja säätiön kesärekry 2019 päättyi 15.3.2019!

Ajankohtaista