Vamos Oulu

Moi oululainen nuori! 

Vamos Oulu tarjoaa yksilö- ja ryhmävalmennusta oululaisille 16-29-vuotiaille työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille. Valmennuksella autamme sinua löytämään suunnan elämällesi. Kohtaamme sinut tasavertaisena ja tuemme sinua tavoitteellisesti kohti opiskelu- tai työelämää.

Valmennus sopii sinulle, jos tarvitset apua

  • arjessa pärjäämiseen
  • mielenterveyteen
  • riippuvuuksiin
  • asumiseen
  • raha-asioihin
  • tukipalveluiden löytämiseen
  • koulu- ja työelämään pääsemiseen

Valmentajamme tekevät tiivistä yhteistyötä alan eri toimijoiden kanssa. Näin varmistamme, että saat kattavaa ja juuri sinulle räätälöityä tukea elämääsi. Oulun Vamoksen valmentajat ovat sosiaalialan ammattilaisia, jotka kulkevat rinnallasi elämän ylä- ja alamäissä sekä osallistuvat sinua koskeviin tapaamisiin varmistaen, että saat äänesi kuuluviin.

Valmennus on nuorelle maksutonta ja perustuu vapaaehtoisuuteen.

Osoitteemme
Isokatu 35 T 5 (5. krs.), 90100 Oulu 

Tässä linkki vamoslaisten yhteystietoihin.

Tästä @vamosoulu Instagram

Ota yhteyttä Vamokseen:

Lähettämällä tämän yhteydenottopyynnön annat rekisterinpitäjälle luvan henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Linkki tietosuojaselosteeseen (pdf).

Ethän kirjoita lomakkeelle arkaluontoista tietoa, kuten henkilötunnusta, terveystietoja tai toiseen henkilöön liittyviä tietoja.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Meiltä saat Kelan NUOTTI-valmennusta

Oulun Vamoksella työskentelee myös Kelan NUOTTI-valmentaja. Voit hakeutua kauttamme tähänkin valmennukseen.

Lisätietoa NUOTTI-valmennuksesta

Tule mukaan ryhmiin!

SILTA-ryhmä (16-29v)

Tarvitsetko keinoja ja vertaistukea päihderiippuvuudesta eroon pääsemisessä? Silta-ryhmä on suljettu vertaistukeen ja toiminnallisuuteen perustuva ryhmä, jonka ohjaajina toimivat Oulun avopäihdepalveluiden työntekijät sekä Vamoksen valmentajat. Ryhmässä keskustellaan eri teemoista, käydään retkillä ja keksitään mukavaa yhteistä tekemistä ryhmäläisten osallistujien toiveiden pohjalta. Ryhmään on mahdollista myös liittyä kesken kauden, mikäli se sopii ryhmäläisille. Kokoonnumme 17.9.-17.12.2021 perjantaisin klo 12-14 Tuirassa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: 050 599 1952, janne.vikki@hdl.fi

Arki sujuvaksi -ryhmä (valmennettaville)

Arki sujuvaksi -ryhmässä opetellaan arjen sujumista vahvistavia taitoja. Harjoittelemme yhdessä ruoanvalmistusta, kodinhoitoa, raha-asioita ja hygieniaa. Otamme kaikessa toiminnassa huomioon kestävän kehityksen ja ympäristöasiat. Arki sujuvaksi -kurssit ovat Marttaliiton toimintaa ja ryhmää ohjaamassa on Pohjois-Pohjanmaan Marttojen kotitalousasiantuntija Vamoksen työntekijän lisäksi. Ryhmä kokoontuu 6.10.-24.11.2021 keskiviikkoisin klo 16-20.

Ilmoittautumiset omalle Vamos valmentajalle

Toimintatiistai-ryhmä (valmennettaville)

Haluaisitko löytää oman harrastuksen? Vai haluaisitko vain saada jotain jännittävää tekemistä arkeesi? Toimintatiistai-ryhmässä lähdetään kokeilemaan erilaisia lajeja ja harrastusmahdollisuuksia nuorten toiveiden mukaan. Oli se sitten keilausta, kiipeilyä, SUP-lautailua, maalaamista tai luonnossa liikkumista niin meiltä hoituu. Ilmoita omat lajitoiveet valmentajallesi niin lähdetään kokeilemaan! Ryhmä pyörii jatkuvasti ja jokaiselle ryhmäkerralle ilmoittaudutaan erikseen.

Ilmoittautumiset omalle Vamos valmentajalle.  Tiistain toiminnoista ilmoitetaan Instagramissa @vamosoulu

Vamos Verso -ryhmä (valmennettaville)

Onko sinulla paljon stressiä elämässäsi? Vamos Verso ryhmässä harjoitellaan, miten mieltä voidaan rauhoittaa ja miten vaikeiden kokemusten kanssa voidaan elää. Ryhmässä opetellaan yhdessä huolehtimaan omasta hyvinvoinnista ja opitaan selviytymään vaikeistakin kokemuksista ja stressitekijöistä löytämällä jokaisen omat vahvuudet ja voimavarat. Aiheisiin kuuluu myös sosiaalinen media, riippuvuuskäyttäytyminen, parisuhde, seksuaalisuus sekä omien tunteiden ymmärtäminen. Ryhmä kokoontuu Vamoksella 11.10.-20.12.2021 maanantaisin klo 16-18.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: 050 408 6811, fanni.uusi-hallila@hdl.fi

Lue lisää hankkeistamme

Vamos Verso 2019-2021

16–29-vuotiaiden maahanmuuttajataustaisten nuorten kotoutumista, osallisuutta ja integroitumista suomalaiseen yhteiskuntaan.

Vamos Verso 2019-2021

Hyvinvointia korkeakouluopintoihin 2020-2021

Hyvinvointia, opiskelua tukevia sekä opintojen keskeyttämistä ehkäisevien toimenpiteiden pilotointia.

Hyvinvointia korkeakouluopintoihin 2020-2021

Vamos Oulu 2020-2022

16–29-vuotiaiden päihde- ja mielenterveyshaitoista kärsivien nuorten tukemista kohti elämänhallintaa, kuntoutumista, koulutusta ja työelämää.

Vamos Oulu 2020-2022

Seuraa Vamosnuoria somessa

Facebook — Instagram — Twitter