Vamos Oulu

Moi oululainen nuori! 

Vamos Oulu tarjoaa yksilö- ja ryhmävalmennusta oululaisille 16-29-vuotiaille työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille. Valmennuksella autamme sinua löytämään suunnan elämällesi. Kohtaamme sinut tasavertaisena ja tuemme sinua tavoitteellisesti kohti opiskelu- tai työelämää.

Valmennus sopii sinulle, jos tarvitset apua

  • arjessa pärjäämiseen
  • mielenterveyteen
  • riippuvuuksiin
  • asumiseen
  • raha-asioihin
  • tukipalveluiden löytämiseen
  • koulu- ja työelämään pääsemiseen

Valmentajamme tekevät tiivistä yhteistyötä alan eri toimijoiden kanssa. Näin varmistamme, että saat kattavaa ja juuri sinulle räätälöityä tukea elämääsi. Oulun Vamoksen valmentajat ovat sosiaalialan ammattilaisia, jotka kulkevat rinnallasi elämän ylä- ja alamäissä sekä osallistuvat sinua koskeviin tapaamisiin varmistaen, että saat äänesi kuuluviin.

Valmennus on nuorelle maksutonta ja perustuu vapaaehtoisuuteen.

Osoitteemme
Isokatu 35 T 5 (5. krs.), 90100 Oulu 

Tässä linkki vamoslaisten yhteystietoihin.

Tästä @vamosoulu Instagram

Ota yhteyttä Vamokseen:

Lähettämällä tämän yhteydenottopyynnön annat rekisterinpitäjälle luvan henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Linkki tietosuojaselosteeseen (pdf).

Ethän kirjoita lomakkeelle arkaluontoista tietoa, kuten henkilötunnusta, terveystietoja tai toiseen henkilöön liittyviä tietoja.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Meiltä saat Kelan NUOTTI-valmennusta

Oulun Vamoksella työskentelee myös Kelan NUOTTI-valmentaja. Voit hakeutua kauttamme tähänkin valmennukseen.

Lisätietoa NUOTTI-valmennuksesta

Meiltä saat maksutonta lyhytterapiaa

Oulun Vamoksella työskentelee myös kaksi ratkaisukeskeistä lyhytterapeuttia. Terapiaa saa ajanvarauksella Byströmin Ohjaamossa keskiviikkoisin klo 12-14.30, Hallituskatu 5. Varaa aika Byströmin infosta, 050 599 2293 tai bystrom@ouka.fi. Valmentajia voi tavata myös kirkon walk in -terapiassa keskiviikkoisin klo 15-18 Nuortenkahvila Kivijalassa, Isokatu 17.

 

Lisätietoa lyhytterapiasta

Tule mukaan ryhmiin!

Toimintatiistai-ryhmä (valmennettaville)

Toimintatiistai-ryhmässä lähdetään kokeilemaan erilaisia lajeja ja harrastusmahdollisuuksia nuorten toiveiden mukaan. Ilmoita omat lajitoiveet valmentajallesi niin lähdetään kokeilemaan! Ryhmä pyörii jatkuvasti ja jokaiselle ryhmäkerralle ilmoittaudutaan erikseen.

Ilmoittautumiset omalle Vamos valmentajalle.  Tiistain toiminnoista ilmoitetaan Instagramissa @vamosoulu

Silta-ryhmä

Tarvitsetko tukea raittiina pysymiseen? Silta-vertaisryhmä on tarkoitettu 16-29-vuotiaille päihderiippuvuuksista kärsiville nuorille, jotka kaipaavat tukea päihteiden käytön vähentämisessä. Ryhmässä keskustellaan nuorten mieltä askarruttavista aiheista ja etsitään yhdessä mielekästä tekemistä arkeen haitallisten elintapojen tilalle.

Ilmoittautumiset omalle Vamos valmentajalle.

Lue lisää hankkeistamme

Mind Care 2021-2022

Hyvinvointia, opiskelua tukevia sekä opintojen keskeyttämistä ehkäisevien toimenpiteiden pilotointia Oulun Yliopistolla.

Mind Care 2021-2022

Vamos Oulu 2020-2022

16–29-vuotiaiden päihde- ja mielenterveyshaitoista kärsivien nuorten tukemista kohti elämänhallintaa, kuntoutumista, koulutusta ja työelämää.

Vamos Oulu 2020-2022

Seuraa Vamosnuoria somessa

Facebook — Instagram — Twitter