Vamos Helsinki

Moi nuori!

Autamme 16–29-vuotiaita nuoria, joita huolettaa esimerkiksi

  • arjessa pärjääminen,
  • mielenterveys,
  • asuminen,
  • raha-asiat ja
  • koulutukseen tai työelämään pääsy.

Meihin voit ottaa yhteyttä tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.

Osallistuminen Vamoksen toimintaan on vapaaehtoista, maksutonta ja luottamuksellista.

Vamos Helsingin yksilövalmennus toimii pandemiatilanteesta huolimatta lähes normaalisti, ja voit ottaa meihin yhteyttä! Pääsääntöisesti pyrimme toteuttamaan tapaamiset etäyhteyksien välityksellä (puhelin, WhatsApp, Teams), mutta tarvittaessa voimme tavata myös kasvokkain pandemiaan liittyvät varotoimenpiteet ja rajoitukset huomioiden.

Vamos Helsingin ryhmät ovat kevään osalta täynnä, mutta voimme sopia tutustumiskäyntejä jo kevään aikana elokuussa alkaviin ryhmiin. Yksilö- ja uravalmennuksessa on heti tilaa uusille nuorille.

 

Vamos Helsingin löydät Vallilasta osoitteesta Kuortaneenkatu 1, 6. kerros, 00510 Helsinki

 

Ota yhteyttä Vamos Helsinkiin:

Älä kirjoita lomakkeelle arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnusta, terveystietoja tai toiseen henkilöön liittyviä tietoja.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Tukea ja neuvontaa vanhemmille:

Vamos Helsinki palvelee tänä keväänä myös 16–29-vuotiaiden nuorten vanhempia, jotka tarvitsevat tukea tai neuvontaa nuoren tilanteessa.

Meihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse maanantaisin klo 12-16 ja torstaisin klo 9-12 numeroon 050 4417182. Lähestyä voi myös tältä sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vamosvanhemmille@hdl.fi.

Autamme löytämään nuorelle ja tarvittaessa myös vanhemmalle sopivaa palvelua ja tukea. Toiminnan mahdollistaa Kuluttajaosuustoiminnan säätiöltä saatu apuraha.

Vamoksen muiden toimintojen ja työntekijöiden yhteystiedot löydät tämän palkin alta.

Seuraa Vamosnuoria somessa

Facebook — Instagram — Twitter