Moi helsinkiläinen nuori!

Helsingin palvelut

Vamos tukee sinua, 16-29-vuotias helsinkiläinen. Saat Vamoksesta oman työntekijän, jolla on aikaa tutustua sinuun. Hän kulkee vierelläsi ja tukee sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Osallistuminen Vamoksen toimintaan on vapaaehtoista ja maksutonta.

Tästä pääset vamoslaisten yhteystietoihin.

Vamos Helsingin ryhmätoiminta on siirtynyt väistötiloihin vesivahingon vuoksi. Väistötilana on Vamoksen viereinen tyhjä toimitila, samassa osoitteessa ja kerroksessa. (10.6.2020)

Vamos palaa lähivalmennukseen 1.6.2020
Vamoksen ryhmävalmennus palaa lähivalmennukseen 1.6. alkaen. Myös Nuotti-valmennus toteutuu kesäkuun alusta alkaen normaalisti Kelan palvelukuvauksen mukaisesti. Ryhmävalmennuksessa ja jo aiemmin lähivalmennukseen siirtyneessä yksilövalmennuksessa otetaan huomioon etäisyys- ja hygieniaohjeet. Tarvittaessa järjestämme etävalmennusta. Myös uudet nuoret ovat tervetulleita valmennukseen.

Helsingin Vamoksen tulevat toiminnan esittelyt nuorille, ammattilaisille ja opiskelijoille:

  • torstaina 24.9. klo 14:30
  • torstaina 29.10. klo 14:30
  • torstaina 19.11. klo 14:30
  • torstaina 10.12. klo 14:30

Esittelyn kesto on noin yksi tunti. Toiminnan esittelyn yhteydessä Vamoksen toiminnasta kiinnostunut nuori saa lisätietoa Vamoksen palveluista sekä tietoa siitä, kuinka ottaa yhteyttä itselleen sopivaan toimintaan. Esittelyyn ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osoitteemme on:

Kuortaneenkatu 1, 6. krs, 00520 Helsinki

 

Ota yhteyttä Vamos Helsinkiin:

Voimme aloittaa yksilövalmennuksen (etsivä työ ja uravalmennus ja Nuotti-valmennus) myös poikkeustilanteen aikana. Tapaamiset järjestetään pääsääntöisesti etäyhteyksien avulla.

Syksyllä jatkuviin ryhmävalmennuksiin sovitaan tutustumiskäyntejä uusille nuorille. Tapaamisen toteutuksesta sovitaan yhdessä valmentajan ottaessa yhteyttä.

Lisätietoa Vamos Helsingin toiminnoista löydät yhteydenottolomakkeen alta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Helsingin palvelut

Vamos Startti - ryhmä- ja yksilövalmennus

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen,  itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytymiseen. Ryhmä kokoontuu 4 kertaa viikossa (ma 10-13 ja ti-to 9-13). Lisäksi valmentaja tapaa nuorta kerran kuukaudessa.

Vamos Rytmi – ryhmä- ja yksilövalmennus

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen, oman itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä tulevaisuudensuunnitelmien selkiyttämiseen. Ryhmä kokoontuu 3 kertaa viikossa (ma 10-13 ja ti-ke 9-13).  Lisäksi valmentaja tapaa nuorta muutaman kerran kuukaudessa.

Vamos Taimi - ryhmä- ja yksilövalmennus

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen, oman itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä tulevaisuuden unelmointiin. Ryhmä kokoontuu 2 kertaa viikossa (ma-ti 13-15.30) 3 kuukauden ajan.  Lisäksi valmentaja tapaa nuorta muutaman kerran kuukaudessa.

Vamos Peruskoulustartti

Alle 30-vuotiaille oppivelvollisuusiän ylittäneille nuorille, joiden opinnot peruskoulussa ovat keskeytyneet. Peruskoulustartti kokoontuu 4 kertaa viikossa (ma-to aamupäiväryhmä klo 9-13 ja iltapäiväryhmä klo 12-16).

NUOTTI-valmennus

16-29-vuotiaille ilman koulutus- tai työpaikkaa oleville nuorille, joiden toimintakyky on heikentynyt. Nuori pääsee valmennukseen Kelan päätöksellä. NUOTTI-valmennuksen sivuille pääset tästä.

Vamos Urapalvelut

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat intensiivistä yksilöllistä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytymiseen.

Vamos etsivä nuorisotyö

16-29 -vuotiaille nuorille, jotka ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella tai toivoisivat muutoin elämäntilanteeseensa muutosta.

Taloustaitohanke

Raha-Amigo tarjoaa 16-29-vuotiaille nuorille yksilöllistä tukea oman talouden hallintaan. Lisäksi nuorten ryhmät voivat tiedustella maksuttoman talousvalmennuksen saatavuutta omalla paikkakunnallaan.

Seuraa Vamosnuoria somessa

Facebook — Instagram — Twitter