Moi helsinkiläinen nuori!

Helsingin palvelut

Vamos tukee sinua, 16-29-vuotias helsinkiläinen. Saat Vamoksesta oman työntekijän, jolla on aikaa tutustua sinuun. Hän kulkee vierelläsi ja tukee sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Osallistuminen Vamoksen toimintaan on vapaaehtoista ja maksutonta.

Tästä pääset vamoslaisten yhteystietoihin.

Yksilövalmennus palaa lähivalmennukseen 14.5.2020. Valmennuksessa otetaan huomioon etäisyys- ja hygieniaohjeet. Nuottivalmennus jatkuu etävalmennuksena toukokuun loppuun Kelan ohjeiden mukaisesti. Yksilövalmennusta on edelleen mahdollista saada myös etänä. Myös uudet nuoret ovat tervetulleita valmennukseen.
Vamoksen ryhmätoiminnat toteutetaan etäyhteyksillä 31.5.2020 asti. Ryhmävalmentaja tiedottaa nuoria tilanteesta. Seuraamme yleisiä ohjeita ja tiedotamme toiminnan jatkumisesta.

Huom: Helsingin Vamoksen toiminnan esittelyt on peruttu toistaiseksi Covid-19 -viruksen vuoksi.

Helsingin Vamoksen tulevat toiminnan esittelyt nuorille, ammattilaisille ja opiskelijoille:

  • Loppukevään 2020 esittelyt on peruttu.

Esittelyn kesto on noin yksi tunti. Toiminnan esittelyn yhteydessä Vamoksen toiminnasta kiinnostunut nuori saa lisätietoa Vamoksen palveluista sekä tietoa siitä, kuinka ottaa yhteyttä itselleen sopivaan toimintaan. Esittelyyn ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osoitteemme on:

Kuortaneenkatu 1, 6. krs, 00520 Helsinki

 

Ota yhteyttä Vamos Helsinkiin:

Voimme aloittaa yksilövalmennuksen (etsivä työ ja uravalmennus ja Nuotti-valmennus) myös poikkeustilanteen aikana. Tapaamiset järjestetään pääsääntöisesti etäyhteyksien avulla.

Syksyllä jatkuviin ryhmävalmennuksiin sovitaan tutustumiskäyntejä uusille nuorille. Tapaamisen toteutuksesta sovitaan yhdessä valmentajan ottaessa yhteyttä.

Lisätietoa Vamos Helsingin toiminnoista löydät yhteydenottolomakkeen alta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Helsingin palvelut:

Vamos Startti - ryhmä- ja yksilövalmennus

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen,  itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytymiseen. Ryhmä kokoontuu 4 kertaa viikossa (ma 10-13 ja ti-to 9-13). Lisäksi valmentaja tapaa nuorta kerran kuukaudessa.

Vamos Rytmi – ryhmä- ja yksilövalmennus

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen, oman itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä tulevaisuudensuunnitelmien selkiyttämiseen. Ryhmä kokoontuu 3 kertaa viikossa (ma 10-13 ja ti-ke 9-13).  Lisäksi valmentaja tapaa nuorta muutaman kerran kuukaudessa.

Vamos Taimi - ryhmä- ja yksilövalmennus

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen, oman itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä tulevaisuuden unelmointiin. Ryhmä kokoontuu 2 kertaa viikossa (ma-ti 13-15.30) 3 kuukauden ajan.  Lisäksi valmentaja tapaa nuorta muutaman kerran kuukaudessa.

Vamos Peruskoulustartti

Alle 30-vuotiaille oppivelvollisuusiän ylittäneille nuorille, joiden opinnot peruskoulussa ovat keskeytyneet. Peruskoulustartti kokoontuu 4 kertaa viikossa (ma-to aamupäiväryhmä klo 9-13 ja iltapäiväryhmä klo 12-16).

NUOTTI-valmennus

16-30-vuotiaille ilman koulutus- tai työpaikkaa oleville nuorille, joiden toimintakyky on heikentynyt. Nuori pääsee valmennukseen Kelan päätöksellä.

Vamos Urapalvelut

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat intensiivistä yksilöllistä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytymiseen.

Vamos etsivä nuorisotyö

16-29 -vuotiaille nuorille, jotka ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella tai toivoisivat muutoin elämäntilanteeseensa muutosta.

Taloustaitohanke

Raha-Amigo tarjoaa 16-29-vuotiaille nuorille yksilöllistä tukea oman talouden hallintaan. Lisäksi nuorten ryhmät voivat tiedustella maksuttoman talousvalmennuksen saatavuutta omalla paikkakunnallaan.

Seuraa Vamosnuoria somessa:

Facebook — Instagram — Twitter