Moi helsinkiläinen nuori!

Vamos tukee sinua, 16-29-vuotias helsinkiläinen. Saat Vamoksesta oman työntekijän, jolla on aikaa tutustua sinuun. Hän kulkee vierelläsi ja tukee sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Osallistuminen Vamoksen toimintaan on vapaaehtoista ja maksutonta.

Helsingin Vamoksen tulevat toiminnan esittelyt nuorille, ammattilaisille ja opiskelijoille:

  • Keskiviikko 30.10. klo 15–16
  • Keskiviikko 27.11. klo 15–16
  • Keskiviikko 18.12. klo 15–16

Toiminnan esittelyn yhteydessä Vamoksen toiminnasta kiinnostunut nuori saa lisätietoa Vamoksen palveluista sekä itselleen sopivasta toimintamuodosta vastaavien valmentajien yhteystiedot. Ensimmäisen valmennustapaamisen voi sopia valmentajan kanssa. Esittelyyn ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osoitteemme on:

Kuortaneenkatu 1, 6. krs, 00520 Helsinki

Ota yhteyttä Vamos Helsinkiin:

Huom! Yhteydenottoja ryhmävalmennukseen otetaan vastaan seuraavan kerran tammikuussa 2020.

Lisätietoa Vamos Helsingin toiminnoista löydät yhteydenottolomakkeen alta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Helsingin palvelut:

Vamos Startti - ryhmä- ja yksilövalmennus

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen,  itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytymiseen. Ryhmä kokoontuu 4 kertaa viikossa (ma 10-13 ja ti-to 9-13). Lisäksi valmentaja tapaa nuorta kerran kuukaudessa.

Vamos Rytmi – ryhmä- ja yksilövalmennus

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen, oman itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä tulevaisuudensuunnitelmien selkiyttämiseen. Ryhmä kokoontuu 3 kertaa viikossa (ma 10-13 ja ti-ke 9-13).  Lisäksi valmentaja tapaa nuorta muutaman kerran kuukaudessa.

Vamos Verso - ryhmä- ja yksilövalmennus

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen, oman itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä tulevaisuuden unelmointiin. Ryhmä kokoontuu 2 kertaa viikossa (ma-ti 13-15.30) 3 kuukauden ajan.  Lisäksi valmentaja tapaa nuorta muutaman kerran kuukaudessa. Seuraava Verso-ryhmä alkaa joulukuun 2019 alussa.

Vamos Peruskoulustartti

Alle 30-vuotiaille oppivelvollisuusiän ylittäneille nuorille, joiden opinnot peruskoulussa ovat keskeytyneet. Peruskoulustartti kokoontuu 4 kertaa viikossa (ma-to aamupäiväryhmä klo 9-13 ja iltapäiväryhmä klo 12-16).

Vamos kuntouttava ryhmätoiminta

Tavoitteena on alle 30-vuotiaiden pitkäaikaistyöttömien työ- ja toimintakyvyn sekä työelämävalmiuksien kartoittaminen ja arviointi. Ryhmä kokoontuu 4 kertaa viikossa (ma 10-13 ja ti-to 9-13). Ohjautuminen ryhmään tapahtuu Helsingin työvoiman palvelukeskuksen (TYP) tai alueen sosiaalityön kautta.

NUOTTI-valmennus

16-30-vuotiaille ilman koulutus- tai työpaikkaa oleville nuorille, joiden toimintakyky on heikentynyt. Nuori pääsee valmennukseen Kelan päätöksellä.

Vamos Urapalvelut

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat intensiivistä yksilöllistä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytymiseen.

Vamos etsivä nuorisotyö

16-29 -vuotiaille nuorille, jotka ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella tai toivoisivat muutoin elämäntilanteeseensa muutosta.

Taloustaitohanke

Raha-Amigo tarjoaa 16-29-vuotiaille nuorille yksilöllistä tukea oman talouden hallintaan. Lisäksi nuorten ryhmät voivat tiedustella maksuttoman talousvalmennuksen saatavuutta omalla paikkakunnallaan.

Romanihankkeet

16-29 -vuotiaille romaninuorille yksilö- ja pienryhmävalmennusta. Hanke tavoittaa ja kiinnittää kohderyhmää kehitettäviin palveluihin etsivän työn metodein, tekee nuorten kanssa vankilatyötä ja luo osallisuuden mahdollisuuksia sekä ohjaa työelämäpoluille sekä koulutukseen.

Seuraa Vamosnuoria somessa:

Facebook — Instagram — Twitter