Moi helsinkiläinen nuori!

Helsingin palvelut

Vamos tukee sinua, 16-29-vuotias helsinkiläinen. Saat Vamoksesta oman työntekijän, jolla on aikaa tutustua sinuun. Hän kulkee vierelläsi ja tukee sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Osallistuminen Vamoksen toimintaan on vapaaehtoista ja maksutonta.

Tässä linkki vamoslaisten yhteystietoihin.

Helsingin Vamoksen tulevat toiminnan esittelyt nuorille, ammattilaisille ja opiskelijoille verkossa:

 • torstaina 24.9. klo 14:30 Linkki esittelyyn
 • torstaina 29.10. klo 14:30 Linkki esittelyyn tulee tähän
 • torstaina 19.11. klo 14:30 Linkki esittelyyn tulee tähän
 • torstaina 10.12. klo 14:30 Linkki esittelyyn tulee tähän

Esittelyn kesto on noin yksi tunti ja se toteutetaan Teamsin välityksellä. Huomioithan, että Teams-esittelyssä osallistujien tiedot näkyvät esittelyyn osallistuville. Toiminnan esittelyn yhteydessä Vamoksen toiminnasta kiinnostunut nuori saa lisätietoa Vamoksen palveluista sekä tietoa siitä, kuinka ottaa yhteyttä itselleen sopivaan toimintaan. Esittelyyn ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Osoitteemme on:

Kuortaneenkatu 1, 6. krs, 00520 Helsinki

 

Harjoittelut ja opinnäytetyöt

Harjoitteluhaku syksylle 2020 on päättynyt.

Voit hakea harjoittelupaikkaa keväälle 2021 Helsingin Vamoksesta 31.10.2020 mennessä.

Toivomme, että

 • hakemuksessasi voit kertoa jotakin itsestäsi 
 • miksi juuri Vamos? Kerro myös siitä,
 • mitkä ovat harjoittelulle asetetut tavoitteet – omasi sekä koulun asettamat tavoitteet.
 • meitä kiinnostaa myös, missä olet suorittanut aiemmat harjoittelusi ja
 • mikä on kokemuksesi ryhmä- ja yksilöohjauksesta sekä se,
 • mikä Vamoksen toiminnoista kiinnostaa eniten. Kerro myös
 • mille aikavälille toivot harjoittelusi sijoittuvan sekä
 • miten pitkään harjoittelusi tulisi kestää. 

Hakemuksen ja CV:n voit lähettää sähköpostilla Juhalle (juha.paakko@hdl.fi) sekä Tapiolle (tapio.koivu@hdl.fi). Heiltä saat tarvittaessa myös lisätietoja. 

Haastattelut ovat marraskuun aikana ja valinnat ovat valmiina joulukuun alkuun mennessä. Koronatilanteen kehittyminen voi vaikuttaa mahdollisuuteemme ottaa harjoittelijoita sekä valinta-aikatauluihin. 

Ota yhteyttä Vamos Helsinkiin:

Voimme aloittaa yksilövalmennuksen (etsivä työ ja uravalmennus ja Nuotti-valmennus) myös poikkeustilanteen aikana.

Vamos Helsingin ryhmätoiminnot ovat valitettavasti täynnä, joten toistaiseksi emme ota uusia nuoria tutustumiskäynneille. Seuraathan aktiivisesti nettisivuja, päivitämme sivujamme tilanteen muuttuessa ryhmien osalta.

Lisätietoa Vamos Helsingin toiminnoista löydät yhteydenottolomakkeen alta.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Helsingin palvelut

Vamos Startti - ryhmä- ja yksilövalmennus

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen,  itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytymiseen. Ryhmä kokoontuu 4 kertaa viikossa (ma 10-13 ja ti-to 9-13). Lisäksi valmentaja tapaa nuorta kerran kuukaudessa.

Vamos Rytmi – ryhmä- ja yksilövalmennus

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen, oman itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä tulevaisuudensuunnitelmien selkiyttämiseen. Ryhmä kokoontuu 3 kertaa viikossa (ma 10-13 ja ti-ke 9-13).  Lisäksi valmentaja tapaa nuorta muutaman kerran kuukaudessa.

Vamos Taimi - ryhmä- ja yksilövalmennus

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen, oman itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä tulevaisuuden unelmointiin. Ryhmä kokoontuu 2 kertaa viikossa (ma-ti 13-15.30) 3 kuukauden ajan.  Lisäksi valmentaja tapaa nuorta muutaman kerran kuukaudessa.

Vamos Peruskoulustartti

Alle 30-vuotiaille oppivelvollisuusiän ylittäneille nuorille, joiden opinnot peruskoulussa ovat keskeytyneet. Peruskoulustartti kokoontuu 4 kertaa viikossa (ma-to aamupäiväryhmä klo 9-13 ja iltapäiväryhmä klo 12-16).

NUOTTI-valmennus

16-29-vuotiaille ilman koulutus- tai työpaikkaa oleville nuorille, joiden toimintakyky on heikentynyt. Nuori pääsee valmennukseen Kelan päätöksellä. NUOTTI-valmennuksen sivuille pääset tästä.

Vamos Urapalvelut

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat intensiivistä yksilöllistä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytymiseen.

Vamos etsivä nuorisotyö

16-29 -vuotiaille nuorille, jotka ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella tai toivoisivat muutoin elämäntilanteeseensa muutosta.

Taloustaitohanke

Raha-Amigo tarjoaa 16-29-vuotiaille nuorille yksilöllistä tukea oman talouden hallintaan. Lisäksi nuorten ryhmät voivat tiedustella maksuttoman talousvalmennuksen saatavuutta omalla paikkakunnallaan.

Seuraa Vamosnuoria somessa

Facebook — Instagram — Twitter