Vamos Vantaa

Hei vantaalainen nuori!

Tuemme 16-29-vuotiaita nuoria sekä lastensuojelun jälkihuollon asiakkaita elämässä eteenpäin.

  • Oletko jäänyt jumiin kotiin?
  • Tarvitsetko apua arkipäivän asioihin, kuten ajanhallintaan ja rahankäyttöön?
  • Haluaisitko löytää sinulle sopivan opiskelu- tai työpaikan?
  • Tarvitsetko tukea opintoihin?
  • Pohditko omaa paikkaasi Suomessa?
  • Kaipaatko luotettavaa juttuseuraa?

Jos nämä kysymykset ovat tuttuja, voimme auttaa sinua. Vamoksesta saat oman työntekijän, joka tukee sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Toimintaan osallistuminen on maksutonta ja vapaaehtoista. Palvelemme suomeksi, englanniksi, arabiaksi ja somaliksi.

Ota rohkeasti yhteyttä tällä lomakkeella, soittamalla tai WhatsAppilla!


YEE!

Olemme mukana hankkeessa Yhdessä aikuisuuteen – Elämässä Eteenpäin (YEE). Se tarjoaa yksilöllistä tukea lastensuojelun jälkihuoltoon oikeutetuille 16–25-vuotiaille nuorille.

Lue tästä lisää!


DIGISTI – Digitaidot haltuun toisella asteella

DIGISTI – Digitaidot haltuun toisella asteella on Euroopan unionin ja Euroopan sosiaalirahaston rahoittama hanke. Hankkeen tavoitteena on kehittää ja parantaa toisen asteen opiskelijoiden sekä ohjaus- ja pedagogisen henkilöstön digitaalisia taitoja tilanteessa, jossa koronapandemia on vaikuttanut merkittävästi toisella asteella opiskelemiseen, opiskelijoiden työllistymiseen ja hyvinvointiin. Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hanke on alkanut syyskuussa 2021 ja jatkuu elokuulle 2023.

Ota yhteyttä Vamokseen:

Lähettämällä tämän yhteydenottopyynnön annat rekisterinpitäjälle luvan henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Linkki tietosuojaselosteeseen (pdf).

Ethän kirjoita lomakkeelle arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnusta, terveystietoja tai toiseen henkilöön liittyviä tietoja. 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue uutisia Vamos Vantaan toiminnasta