Vamos Rovaniemi

Moi rovaniemeläinen nuori!

  • Oletko jäänyt jumiin kotiin? Pelottaako kotoa lähteminen? 
  • Tuntuuko, että kukaan ei auta? Onko moni asia elämässäsi sekaisin? 
  • Onko sinun vaikeaa herätä aamuisin? Tuntuvatko sosiaaliset tilanteet vaikeilta? 
  • Haluatko lähitulevaisuudessa töihin tai kouluun?  
  • Mietityttääkö raha-asiat tai oletko velkaantunut?  
  • Onko peruskoulu jäänyt kesken?
  • Kaipaatko juttuseuraa? Haluatko tutustua paremmin Vamokseen?  

Jos tunnistat itsesi yhden tai useamman kysymyksen kohdalla, Vamos Rovaniemi tukee sinua, 16–29-vuotias rovaniemeläinen nuori. Saat Vamoksesta oman valmentajan, jolla on aikaa tutustua sinuun. Hän kulkee vierelläsi ja tukee sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Vähitellen etsitään yhdessä polku elämässä eteenpäin.

Osallistuminen Vamoksen toimintaan on vapaaehtoista ja maksutonta.

Osoitteemme

Lapinkatu 1, 96190 Rovaniemi

Instagram: vamosrovaniemi

Ota yhteyttä Vamos Rovaniemeen:

Lähettämällä tämän yhteydenottopyynnön annat rekisterinpitäjälle luvan henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Linkki tietosuojaselosteeseen (pdf).

Ethän kirjoita lomakkeelle arkaluontoista tietoa, kuten henkilötunnusta, terveystietoja tai toiseen henkilöön liittyviä tietoja.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rovaniemen palvelut

Työtaitoja nuorille ja työnantajille

Hanke pureutuu syrjäytymisvaarassa olevien 16-29 -vuotiaiden nuorten, erityisesti miesten, moninaisiin haasteisiin. Yrityksiä tuetaan nuorten kestävään työllistymiseen.

Hanke-esittely on tässä

Eteenpäin – Itsenäistymisen tukea digitaalisesti

Eteenpäin-hanke tukee nuoria aikuisia, joilla on vahva itsenäistymisen tuen tarve, haasteita itsenäisessä asumisessa tai akuutti asunnottomuuden uhka. Hanketta koordinoi SPR:n Nuorten turvatalot. Vamoksissa hanke toteutetaan Jyväskylässä ja Rovaniemellä.

Lue hankkeesta tästä

Rovaniemen palvelukartta

Rovaniemen palvelukartta on avuksi nuorten parissa toimiville ammattilaisille. Palvelukartta on rakennettu muuttuvan toimintakyvyn, toimijoiden ydintehtävän ja palveluiden oikea-aikaisuuden näkökulmista.

Tässä linkki palvelukarttaan

NUOTTI-valmennus

16-29-vuotiaille ilman koulutus- tai työpaikkaa oleville nuorille, joiden toimintakyky on heikentynyt. Nuori pääsee valmennukseen Kelan päätöksellä.

Lue lisää valmennuksesta

Vamos Steppi
Sosiaalinen kuntoutus

Nuorille 16-19 -vuotiaille suunnattu sosiaalinen kuntoutuksen sisältö suunnitellaan nuorten toiveita ja tarpeita vastaavaksi. Jokainen nuori saa oman valmentajan, joka on tukena omien vahvuuksien ja voimavarojen löytämisessä. Iltapäivin tapahtuva toiminta lähtee arvostavasta ja välittävästä kohtaamisesta, pienistä ryhmistä, turvallisen tilan periaatteista ja mielekkäästä tekemisestä.

Avaa tästä esite (pdf)

Toiminnastamme kirjoitettua

Seuraa Vamosnuoria somessa

Facebook — Instagram — Twitter