Vamos Rovaniemi

Moi rovaniemeläinen nuori!

  • Oletko jäänyt jumiin kotiin? Pelottaako kotoa lähteminen? 
  • Tuntuuko, että kukaan ei auta? Onko moni asia elämässäsi sekaisin? 
  • Onko sinun vaikeaa herätä aamuisin? Tuntuvatko sosiaaliset tilanteet vaikeilta? 
  • Haluatko lähitulevaisuudessa töihin tai kouluun?  
  • Mietityttääkö raha-asiat tai oletko velkaantunut?  
  • Onko peruskoulu jäänyt kesken?
  • Kaipaatko juttuseuraa? Haluatko tutustua paremmin Vamokseen?  

Jos tunnistat itsesi yhden tai useamman kysymyksen kohdalla, Vamos Rovaniemi tukee sinua, 16–29-vuotias rovaniemeläinen nuori. Saat Vamoksesta oman valmentajan, jolla on aikaa tutustua sinuun. Hän kulkee vierelläsi ja tukee sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Vähitellen etsitään yhdessä polku elämässä eteenpäin.

Osallistuminen Vamoksen toimintaan on vapaaehtoista ja maksutonta.

Osoitteemme

Lapinkatu 1, 96190 Rovaniemi

Instagram: vamosrovaniemi

Ota yhteyttä Vamos Rovaniemeen:

Lähettämällä tämän yhteydenottopyynnön annat rekisterinpitäjälle luvan henkilötietojesi käsittelyyn. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Linkki tietosuojaselosteeseen (pdf).

Ethän kirjoita lomakkeelle arkaluontoista tietoa, kuten henkilötunnusta, terveystietoja tai toiseen henkilöön liittyviä tietoja.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rovaniemen palvelut

Vamos Steppi
Sosiaalinen kuntoutus

Nuorille 16-19 -vuotiaille suunnattu sosiaalinen kuntoutuksen sisältö suunnitellaan nuorten toiveita ja tarpeita vastaavaksi. Jokainen nuori saa oman valmentajan, joka on tukena omien vahvuuksien ja voimavarojen löytämisessä. Iltapäivin tapahtuva toiminta lähtee arvostavasta ja välittävästä kohtaamisesta, pienistä ryhmistä, turvallisen tilan periaatteista ja mielekkäästä tekemisestä.

Avaa tästä esite (pdf)

Vertaistuella vahvemmaksi

Hanke tukee 16-29-vuotiaita koulutuksen ja työelämän ulkopuolella olevia nuoria ja heidän läheisiä tarjoamalla toiveiden ja tarpeiden mukaista tavoitteellista yksilö- ja ryhmävalmennusta. Hankkeessa kehitetään vertaistuellinen valmennusmalli, jonka avulla nuorelle rakentuu omasta lähiyhteisöstä vahva tukipilari elämän varrelle ja lähiyhteisö saa välineitä ja voimavaroja oman läheisen nuoren tukemiseen.

Avaa tästä esite (pdf)

Rovaniemen palvelukartta

Rovaniemen palvelukartta on avuksi nuorten parissa toimiville ammattilaisille. Palvelukartta on rakennettu muuttuvan toimintakyvyn, toimijoiden ydintehtävän ja palveluiden oikea-aikaisuuden näkökulmista.

Tässä linkki palvelukarttaan

NUOTTI-valmennus

16-29-vuotiaille ilman koulutus- tai työpaikkaa oleville nuorille, joiden toimintakyky on heikentynyt. Nuori pääsee valmennukseen Kelan päätöksellä.

Lue lisää valmennuksesta

Toiminnastamme kirjoitettua

Seuraa Vamosnuoria somessa

Facebook — Instagram — Twitter