Moi nuori

Oletko 16-29-vuotias ja sinua huolettaa moni asia: arjessa pärjääminen, mielenterveys, asuminen tai raha-asiat? Olet ehkä koulutuksen ulkopuolella tai sinulla on opinnoissa pysymisessä haasteita? Tai etsitkö polkua työelämään?

Vamos voisi olla sinua varten. Meillä saat oman työntekijän, jolla on aikaa tutustua juuri sinuun. Voit osallistua yksilövalmennukseen tai toiminnallisiin ryhmiin. Valmennuksissa saat tukea arkeesi ja tulevaisuuden suunniteluun. Ja vähitellen etsimme yhdessä polun kouluun tai työelämään.

Meillä Vamoksessa tavoitteena on, että sinun hyvinvointisi paranee ja uskosi tulevaisuuteen vahvistuu. Välitämme ja uskomme jokaiseen nuoreen.

 

Vamos toimii tällä hetkellä 11 paikkakunnalla. Yhteystiedot paikkakuntasi Vamokseen löydät seuraavasta listasta.

Onko toimintakykysi heikentynyt? Ratkaisu voisi olla NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennus on Kelan maksamaa matalan kynnyksen ammatillista kuntoutusta ja se toteutetaan yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Vamos tuottaa valmennusta pääkaupunkiseudun lisäksi Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä ja Turussa. Tule NUOTTI-valmennukseemme, mutta ota ensin yhteyttä Kelan valtakunnalliseen kuntoutuksen palvelunumeroon 020 692 205.

Et tarvitse soittoosi lääkärinlausuntoa eikä sinun pidä täyttää ennen sitä mitään lomakkeita.

Tässä linkki NUOTTI-sivulle

Haluaisitko tukea raha-asioiden hoitoon?

Taloustaitohankkeessa voit saada apua rahankäyttöösi ja oppia taloustaitoja joko ryhmässä tai henkilökohtaisesti. Valmennukset ovat sinulle ilmaisia. Taloustaitoja opettaa Vamos ja viisi pankkia.

Tässä linkki Taloustaito-hankkeen sivulle

Muuta tukea

Zekki hankkeen logo.

Joka päivä on oikea päivä kysyä, miten mulla menee! 

Zekki on uusi nuorille suunnattu nettitesti, jolla voit selvittää miten sulla menee. Vastaamalla 10 kysymykseen saat yhteenvedon, joka auttaa pohtimaan elämääsi ja tulevaisuuttasi. Testi on nopea ja sen voi tehdä missä vain. 

Oli sun tilanne sitten mikä tahansa, Zekin avulla voit lähteä selvittämään palvelupolkuja ja löytää just sulle sopivan reitin. 

Tsekkaa sun tilanne heti osoitteessa zekki.fi 

Tunnus hankkeelle Sekasin.

Tästä linkistä pääset Sekasin chattiin

  • Chatissa on mahdollista keskustella mistä tahansa mieltä painavasta asiasta: omasta olostaan, mielenterveyden pulmista, vaikeista tapahtumista elämässä, avun hakemisesta.
  • Auki vuoden jokaisena päivänä: ma-pe klo 09-24 sekä la-su klo 15-24.

Kuinka Vamos on vaikuttanut?

Asiakkaamme kertovat elämästään.