Vamos Helsingin toiminta

Ryhmä- ja yksilövalmennus

Vamos Startti (ryhmä)

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen,  itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen sekä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytymiseen. Ryhmä kokoontuu neljänä päivänä viikossa (ma 10-13 ja ti-to 9-13). Lisäksi valmentaja tapaa nuorta kerran kuukaudessa.

Yhteydenottolomakkeelle

Vamos Rytmi (ryhmä)

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen, oman itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen sekä tulevaisuudensuunnitelmien selkiyttämiseen. Ryhmä kokoontuu kolmena päivänä viikossa (ma, ti ja ke klo 10-14).  Lisäksi valmentaja tapaa nuorta muutaman kerran kuukaudessa.

Yhteydenottolomakkeelle

Vamos Taimi (ryhmä)

16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat tukea arjen hallintaan, sosiaalisten taitojen kehittämiseen, oman itsetunnon ja voimavarojen vahvistamiseen, sekä tulevaisuuden unelmointiin. Ryhmä kokoontuu kahtena päivänä viikossa (ti ja ke klo 13-16) 3 kuukauden ajan.  Lisäksi valmentaja tapaa nuorta muutaman kerran kuukaudessa.

Yhteydenottolomakkeelle

Vamos Peruskoulustartti (ryhmä)

Alle 30-vuotiaille oppivelvollisuusiän ylittäneille nuorille, joiden opinnot peruskoulussa ovat keskeytyneet. Peruskoulustartti kokoontuu neljänä päivänä viikossa (ma-to aamupäiväryhmä klo 9-13 ja iltapäiväryhmä klo 12-16).

Yhteydenottolomakkeelle

 

Vamos Urapalvelut

Yksilövalmennusta 16-29-vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat intensiivistä yksilöllistä valmennusta työ- tai opiskelupaikan löytämiseksi tai ammatinvalinnan selkiyttämiseksi.

Yhteydenottolomakkeelle

Vamos etsivä nuorisotyö

Yksilövalmennusta 16-29 -vuotiaille nuorille, jotka ovat koulutuksen ja työn ulkopuolella tai toivovat muutosta elämäntilanteeseensa.

Yhteydenottolomakkeelle