Uravalmennusta nuorille! Vamos Urapalvelut auttaa vahvuuksien ja työelämäpolun löytämisessä

Uravalmennus on tarkoitettu 16–29vuotiaille pääkaupunkiseudulla asuville, työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille. Nuori saa oman uravalmentajan, jonka kanssa työskennellä tavoitteellisesti ja yksilöllisesti kohti omaa unelmaa. Ja mikäli unelma ei ole vielä selvillä, haluamme auttaa löytämään sen. 

" ".

Kenelle uravalmennus sopii? Ota meihin yhteyttä, jos…

  • Olet 16–29-vuotias pääkaupunkiseudulla asuva nuori tai nuoren läheinen.
  • Olet työn ja koulutuksen ulkopuolella tai vaarassa jäädä työttömäksi.
  • Haluat saada tukea alavalintaan, työ- tai opiskelupaikan etsimiseen ja ammatillisten unelmien saavuttamiseen.

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön tästä tai ottaa yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai vaikkapa WhatsAppilla!

Tomi: tomi.pohjalainen@hdl.fi, puh. 050 411 8472

Eveliina: eveliina.taimela@hdl.fi, puh. 050 473 7789

Pilar: pilar.tapio@hdl.fi, puh. 050 4367 943


Mikä on Vamos Urapalvelut?

Vamos Urapalvelut on STEAn rahoittamaa toimintaa.

Nuorille

Vamos Urapalvelut tarjoaa uravalmennusta 16–29vuotiaille nuorille. Valmennuksemme on nuorille vapaaehtoista ja maksutonta. Ainoa kriteeri osallistumiselle on nuoren motivaatio saada tukea tulevaisuudensuunnitelmiensa selkiyttämiseen ja elämäntilanne, joka mahdollistaa nuoren siirtymisen työelämään tai opintoihin. Valmennuksen tarkoituksena on löytää yhteistyössä nuoren kanssa hänelle sopiva työ- tai opiskelupaikka sekä tarjota tukea omien ammatillisten unelmien saavuttamisessa. Uravalmentajat auttavat myös työkokeilupaikan etsimisessä.

Työnantajille

Vamos Urapalvelut tekee monipuolista yhteistyötä eri alojen työnantajien kanssa.  Yhteistyö kanssamme on työnantajalle mahdollisuus saada motivoituneita työntekijöitä sekä osallistua yhteiskunnallisesti merkittävään toimintaan. Yrityksillä ja työnantajilla on monia tapoja osallistua toimintaamme. Työkokeilu- ja työpaikkojen tarjoamisen lisäksi työnantajat voivat jakaa osaamistaan vamosnuorille tai järjestää vaikkapa yritysvierailun. Ideoimme mielellämme kaikille osapuolille antoisan tavan osallistua nuorten työllistymisen tukemiseen. Vamoksen uravalmennuksessa keskeisin elementti on luottamuksen rakentaminen nuoren, työntekijän sekä työnantajan välille.

Vamos Urapalvelut tarkemmin

Vamos Urapalvelut on STEAn rahoittamaa vakiintunutta toimintaa, jossa nuorille tarjotaan yksilö- ja ryhmämuotoista uravalmennusta. Lisäksi Vamos Urapalveluissa kehitetään mm. erilaisia valmennussisältöjä ja yritysyhteistyön malleja valtakunnallisesti.

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: