BRP lahjoittaa Rovaniemen Vamoksen kiusaamisen vastaiseen työhön 15 000 euroa

6.6.2024

Työnantajana sekä kansainvälisenä yrityksenä ja toimijana kelkkatehdas BRP haluaa taistella kiusaamista vastaan. Yrityksen visiona onkin maailma, jossa jokainen voisi elää, oppia ja kasvaa ilman kiusaamista ja sen pelkoa.

Kelkkatehdas BRP:n edustaja tapasi Rovaniemen Vamoksen henkilökuntaa. Osallistujat kuvassa.

BRP vieraili Rovaniemen Vamoksessa toukokuussa. Kuvassa vasemmalta oikealle: Rovaniemen Vamoksen palveluyksikön johtaja Minna Kestilä-Suopajärvi, BRP:n johdon assistentti Salla-Mari Pettersson sekä Vamos-valmentajat Vilja Hakanen ja Ina Sandholm.

BRP on maailmanlaajuinen moottorikelkkojen, mönkijöiden, vesijettien ja ponttooniveneiden valmistaja. Jo 80 vuotta toimineen yrityksen toimintaa ohjaa vahva arvopohja. Vuonna 2022 BRP lanseerasi maailmanlaajuisen Ride Out Intimidation -ohjelman, jonka kautta yritys ottaa tiukan kannan kiusaamista vastaan.

Kiusaaminen on yleinen ongelma niin Suomessa kuin muualla maailmalla. BRP pyrkiikin merkityksellisien kumppanuuksien ja alan asiantuntijoiden avulla vaikuttamaan kiusaamiseen koulu- ja työmaailmassa sekä yhteiskunnan marginaalissa olevien ihmisten parissa.

Yhdessä kiusaamista vastaan Vamoksen kanssa

BRP osallistui kansainväliseen kiusaamisen vastaiseen Stand-Up to Bullying -päivään 15. marraskuuta 2023, ja osan päivän tuotoista BRP lahjoittaa Rovaniemen Vamoksen toimintaan. Paikallisena rovaniemeläisenä yrityksenä BRP:lle on tärkeää, että Vamos jakaa samat arvot yrityksen kiusaamisen vastaisen Ride Out Intimidation -ohjelman kanssa.

”Olemme ylpeitä, kun voimme Ride Out Intimidation -ohjelmamme kautta tukea Vamos Rovaniemeä luottamuksen rakentamisessa ja osallisuuden edistämisessä paikassa, jossa meillä on merkittävä määrä työntekijöitä”, sanoo Christine Babkine, BRP:n yritysvastuujohtaja.

”Tämä yhteistyö heijastaa horjumatonta sitoutumistamme toimia kiusaamista vastaan. Uskomme, että koulutuksen ja tietoisuuden lisäämisen kautta voimme luoda valoisamman tulevaisuuden nykyisille ja tuleville sukupolville”, Babkine jatkaa.

BRP uskoo, että osallisuus alkaa siitä, missä pelko päättyy. Työnantajana ja vaikuttavana kansainvälisenä toimijana BRP haluaa innostaa ihmisiä muuttamaan ajatteluaan ja toimintaansa, jotta lapset ja nuoret saavat kasvaa turvallisessa ympäristössä ilman kiusaamisen pelkoa.

”Olemme Rovaniemen Vamoksessa erittäin kiitollisia lahjoituksesta ja siitä, että voimme käyttää varat juuri kiusaamisen vastaiseen työhön paikallisten nuorten hyväksi. Jaamme BRP:n kanssa samanlaisen arvopohjan ja haluamme molemmat tukea heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä. On hienoa jatkaa yhteistyötä tärkeiden teemojen äärellä tulevaisuudessakin”, kertoo Rovaniemen Vamoksen palveluyksikön johtaja Minna Kestilä-Suopajärvi.

 

Lue lisää Vamos-nuortenpalvelusta
Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: