Mila Nikkanen

 

Moikka! Olen Mila Nikkanen, kokemustyöntekijä Helsingistä. Esiintyminen on ollut minulle mieluinen asia lapsesta asti, vaikka silloin kylläkin luulin haluavani olla laulaja. Vietin monta vuotta työelämän ja koulutuksen ulkopuolella, mutta nyt olen löytänyt esiintymisen ilon uudestaan. Nykyään esiintyminen on intohimoni yhteiskunnallisiin asioihin liittyvien puheenvuorojen, paneelikeskusteluiden ja puheiden kautta.

Olen luonteva esiintyjä ja kiteyttäisin esiintymistyylini olevan selkeä, mutta viihdyttävä. Lavalla tai kameran edessä oleminen on minulle tuttua ja olen kuin kotonani esiintymistilanteissa. Pidän tärkeänä, että esiintyessäkin pystyy olemaan oma itsensä. Hyödynnän aina puheenvuoroissani omaa kokemustietoani aiheisiin liittyen. Rakastan haastaa itseäni uusien kokemuksien ja mahdollisuuksien kautta! Niistä oppii aina jotain uutta.

Olen ollut vieraana MTV3:n Huomenta Suomessa, useassa paneelikeskustelussa, webinaarissa, sekä pidin avajaispuheenvuoron INTO24-päivillä. Olen mukana myös vuoden 2024 SuomiAreenassa puhujana.

Olen erityisesti kiinnostunut puhumaan nuorten osallisuudesta yhteiskunnassa, kroonisesti sairaiden asemasta ja haasteista, osa- ja täsmätyökykyisten työllistymisestä, mielenterveyden haasteista, palveluiden kehittämisestä, yhdenvertaisuudesta ja kokemustiedon hyödyntämisestä.

Olen aikaisemmin puhunut myös nuorten syrjäytymisestä, koulupoissaoloista ja yhteiskuntaan kuulumisen tärkeydestä. Olen kiinnostunut puhumaan hyvinkin monesta aiheesta. Kannattaa siis olla yhteydessä, vaikka toivovanne aihe ei suoranaisesti liittyisi edellä mainittuihin.

Esiintymiskieleni ovat Suomi ja Englanti.

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: