”Avun saamisen jälkeen elämä on ollut yhtä ylämäkeä.” -Olli, 25v.

Suurlahjoittaja on lahjoittaja, joka muuttaa kerralla monen ihmisen elämän

Suurlahjoittaja tekee hyvää

Suurlahjoittajat ovat suuren sydämen omaavia yksityisiä henkilöitä, jotka haluavat auttaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä. Heille on tärkeää lahjoittaa kauttamme, koska teemme työtä siten, että sillä on mahdollisimman suuri vaikutus ihmisten elämän paranemiseksi.

Mihin voi lahjoittaa?

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun lahjoituksellesi sopivin tuen kohde yhdessä – kohde joka on lähellä sydäntäsi. Apua tarvitsevat niin syrjäytymisvaarassa olevat nuoret kuin kotinsa vangiksi jääneet yksinäiset vanhuksetkin, köyhyydessä kotimaassaan Romaniassa elävät romanilapset ja -perheet sekä äidit ja isät, jotka kerjäävät kaduillamme saadakseen perheelleen toimeentulon.

 

Lahjoitus kantaa pitkälle

Olemme äärimmäisen kiitollisia lahjoittajillemme jotka tekevät rohkeasti tekoja ihmisarvon puolesta. Heidän ansiosta yhä useampi todellisessa syrjäytymisvaarassa oleva ihminen pääsee takaisin kiinni elämään. Tukea saanut auttaa toista tukea tarvitsevaa ja näin hyväntekemisen kierre jatkuu ja vahvistuu.

Ota rohkeasti yhteyttä! Voit soittaa ja tai laittaa sähköpostia kaikkeen lahjoittamiseen liittyvään. Autan ja tapaan sinua mielelläni: Kristiina Elenius, varainhankintapäällikkö, puh. 050 578 1276, kristiina.elenius@hdl.fi

 

Lahjoita

10000€

Lahjoita

30000€

Lahjoita

50000€

Lahjoita

  1. Valitse summa
  2. Syötä yhteystietosi
  3. Valitse maksutapa
  4. Kiitos lahjoituksestasi