Kohtaamispaikkoja kaupunkilaisille

D-asemat ovat kohtaamispaikkoja ja kansalaistoiminnan keskuksia. Niitä on Helsingissä kolmessa kaupunginosassa: Kontulassa, Kannelmäessä ja Kalliossa. Oulun D-asema on Tuirassa.

D-asemat ovat
kaupunkilaisten tukikohtia

D-asemat ovat kävijöidensä näköisiä, sillä toimintaa suunnitellaan yhdessä. D-asemilta löytyy retkiä, yhteistä ruoanlaittoa, kulttuuria, joogaa, CABLE-yhteisövalmennuksia sekä rentoa arjen ja juhlan yhdessä elämistä. Helsingissä toimii kolme D-asemaa ja yksi Oulussa Tuiraan kaupunginosassa.

D-asemilla toimitaan turvavälit ja hygienia huomioiden. Tulethan mukaan vain terveenä. Ajankohtaiset tiedot avoimista ovista, retkistä ja ryhmistä löytyvät D-asemien sivuilta ja Facebookista. Olemme sinua varten!

Tutustu D-asemiimme

Tule vapaaehtoiseksi D-asemalle!

Vapaaehtoiset ovat D-asemien sydän. He ovat mukana arjen askareissa, ohjaavat taidepajoja, tietokilpailuja tai vaikka jumppaa – meiltä löytyy niin pieniä kuin suuria vapaaehtoistehtäviä. Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Vapaaehtoistehtävistä kerrotaan myös Facebookin D-asemien vapaaehtoistehtävät -ryhmässä.

Ohessa lomake, jolla voit hakea vapaaehtoiseksi D-asemalle.

" ".

Deetä ja sympatiaa! on kuultavissa Radio Helsingin sivulla. Diakonissalaitoksen tuottamassa ohjelmassa kuullaan käytännön neuvoja ja vinkkejä haastaviin olosuhteisiin, kuulumisia kentältä, suoraa puhetta, meiltä teille.

Tule kuulolle, kun haluat olla ystävällisessä seurassa!

 

 

 


D-asemat saavat tukea Stealta.
D-asemat ovat osa Diakonissalaitoksen toimintaa.

D-asema on kaikkien yhteisö

Jokaiselle alueen asukkaalle, ohikulkijalle, suuntaa hakevalle nuorelle, opiskelijalle, työttömälle, perheenäidille, omaishoitajalle, eläkeläiselle, kadun miehelle ja naiselle.

Merkityksellistä tekemistä, muiden seuraa, diagnoosivapaata olemista ja omaehtoista kansalaistoimintaa.