Testamenttilahjoitus

Jätä jälkeesi maailma, jossa on parempi olla.

Lahjoituksellasi pidämme huolta hätään joutuneista vielä pitkään sen jälkeen, kun sinä itse et enää voi olla mukana auttamassa.

Haluaisitko muistaa testamentissasi hätään joutuneita lähimmäisiä?

Saat lisätietoa testamentin laatimisesta ja Diakonissalaitoksen työstä testamenttiesitteestämme. Tilaa maksuton esite ja tutustu siihen kaikessa rauhassa. Esitteen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Tiedoksi testamentin laatijoille, Diakonissalaitoksen virallinen nimi on Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr ja Y-tunnuksemme on 0116480-8.

Kyllä, tilaan testamenttiesitteen!

Tilaamalla testamenttiesitteen annat rekisterinpitäjälle luvan henkilötietojesi käsittelyyn Diakonissalaitoksen yksityisasiakasrekisterissä. Henkilötietosi poistetaan rekisteristä automaattisesti 3 kk:n kuluttua. Linkki tietosuojaselosteeseen (pdf).

Jokaisella olisi hyvä olla testamentti

Vain testamentilla voit varmistaa, että omaisuuttasi käytetään tahtosi mukaisesti kuolemasi jälkeen.

Ymmärrämme, että haluat muistaa läheisiäsi testamentissasi. Ehkä kuitenkin voit osoittaa osan perinnöstäsi kaikkein vaikeimmassa asemassa olevien auttamiseen? Jos sinulla ei ole läheisiä, olet vapaa miettimään koko omaisuutesi testamenttaamista hyvään tarkoitukseen.

Testamenttilahjoitus voi olla pieni tai suuri, käytämme sen siten, että siitä on avun saajille mahdollisimman suuri hyöty. Yleishyödyllisenä järjestönä Diakonissalaitoksen ei tarvitse maksaa perintöveroa.

Miten testamentti tehdään?

Testamentin tekeminen ei ole vaikeaa. Siinä tulee kuitenkin huomioida muutamia tärkeitä muotoseikkoja, jotta se on varmasti pätevä. Tutustu testamenttioppaaseemme, josta löydät myös mallitestamentin.

Ota rohkeasti yhteyttä! Autamme sinua mielellämme.

lahjoittajapalvelu@hdl.fi