Auta Ukrainasta pakenevia!

Lahjasi auttaa vammaisia ihmisiä, romaneja, äitejä ja lapsia Ukrainassa ja lähialueilla. Avun vie perille pitkäaikainen yhteistyökumppanimme.

Yrityksesi voi myös anoa lahjoituksesta Ukraina-merkkiä ja kertoa siten tuesta ukrainalaisille. Apuasi tarvitaan!
AP/Lehtikuva

Tee yrityksesi lahjoitus Ukrainan hätäapukeräykseen.
Siirry lahjoittamaan NYT
Voit tilata laskun lahjoitusta varten tai maksaa heti verkkopankissa tai kortilla.

Ukrainan hätäapukeräykseen lahjoitetut varat kanavoidaan pitkäaikaisen ja luotettavan ukrainalaisen kumppanijärjestön, Roma Women’s Fund Chiriclin, kautta. Sillä on 70 yhteisötyöntekijän henkilöstö, täysi valmius toimia ja laajat verkostot Ukrainassa ja lähialueilla. Yhteys järjestön työntekijöihin on päivittäistä.

Autamme kaikkein vaikeimmassa asemassa olevia kuten vähävaraisia naisia ja lapsia, jo ennestään syrjityssä asemassa olevaa romanivähemmistöä, vammaisia ja muulla tavoin vaikeaan asemaan joutuneita.

Varoja käytetään evakuointeihin ja välittömien perustarpeiden tyydyttämiseen (mm. ruoka, vaatteet, lääkkeet) sekä yhteisöjen tukemiseen kriisistä selviytymiseksi.

Auta nuori työhön – kotimaan keräys nuorille

Diakonissalaitoksen Vamos auttaa 16–29-vuotiaita työn ja koulutuksen ulkopuolelle jääneitä nuoria.

Vamoksessa nuori saa oman valmentajan, jonka kanssa hän etsii tavoitteellisesti polkua koulutukseen, työhön ja tasapainoiseen arkeen.

Vamos on toiminut 13 vuotta ja tavoittanut jo yli 13 000 suomalaista nuorta. Vamoksen työ on tutkitusti vaikuttavaa.

Auta lahjoittamalla sinulle sopiva summa tai valitse sopiva kumppanuuspaketti.

Tutustu kumppanipaketteihin

Kiitos sinulle, kun autat nuorta eteenpäin joko itse valitulla summalla tai antamalla kampanjapaketin.
Lahjoita nyt
Nuorten tukena: 

Kiitos Thomasset Oy, Digita Oy, Bauhaus Suomi työntekijöineen, Suomen Vuokrakontti Oy, Stella Kotipalvelut ja 

Miten yrityslahjoitus auttaa nuorta?

Lahjoituksenne avulla nuori saa Diakonissalaitoksen nuorten palveluista tarvitsemansa yksilöllisen tuen.

Esimerkiksi Vamoksesta 16-29-vuotias nuori saa rinnalleen turvallisen ammattilaisen, jonka kanssa selvitetään elämänsolmut ja etsitään nuorelle tie kouluun tai töihin.

Vamos on tukenut nuoria jo yli kymmenen vuotta. Toiminta on laajentunut useille paikkakunnille Suomessa ja osoittanut vaikuttavuutensa.

Jos voimia ei ole edes kotoa poistumiseen, tuki viedään sinne saakka. Avainsanat ovat nuoresta välittäminen ja rinnalla kulkeminen. Yksilövalmennuksen lisäksi Vamoksessa voi osallistua moniin toiminnallisiin ryhmiin.

Amigo yhdistää nuoren ja vapaaehtoisen mentorin. Mentori tapaa ja tukee nuorta vuoden ajan. Nuori voi pohtia itselle tärkeitä asioita ja viettää aikaa luotettavan aikuisen kanssa. Läsnäolo, kuuntelu, kunnioitus ja kannustus ovat mentorointisuhteen perusta. Selvityksessä on todettu, että mentorointi vähentää nuoren yksinäisyyttä ja kohentaa itseluottamusta!

Tärkeimpänä tavoitteena on, että nuoren hyvinvointi kohenee, nuori rohkaistuu sosiaalisissa suhteissa, elämään palaa merkitys ja tulevaisuuteen toivo. Tuki todella vaikuttaa nuoren elämään.

 

Lahja asiakkaille ja kumppaneille

Joulun alla yrityslahjoituksen voi antaa lahjaksi myös asiakkaille ja kumppaneille. Netissä tehdyn lahjoituksen jälkeen saat ladattavaksi jouluisen kortin suomeksi ja ruotsiksi jakoon vaikka sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse.

Rahankeräyslupa: Poliisihallituksen lupanumero RA/2021/556. Lahjoitusvarat käytetään Diakonissalaitoksen yleishyödylliseen toimintaan vaikeassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi.