Auta syrjään jääneitä nuoria

Kymmenet tuhannet nuoret ovat  vaarassa syrjäytyä. Ongelmilla on tapana kasautua. Joskus niitä on nuoren harteilla niin paljon, ettei tunnu olevan syytä elää.

Diakonissalaitoksen nuorten palvelut Vamos ja Amigo tukevat työn ja koulun ulkopuolelle jääneitä nuoria yhdeksällä paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Turussa, Kuopiossa ja Siilinjärvellä.

Lue tästä enemmän vaikuttavasta tuesta >>

Yrityksen paras joululahja nuorelle on valmentajan tuki

Lahja on ihminen, valmentaja, joka yhdessä nuoren kanssa selvittää elämänsolmut, ottaa arjen hallintaan ja etsii tien kouluun tai töihin. Kun nuoren vointi paranee, tulevaisuus alkaa näyttää valoisammalta ja löytyy syy elää. Lahjoitusten avulla saamme lisää valmentajia ja mentoreita nuorten tueksi.

Lahjoituksen voi tehdä helposti verkkolahjoituksena alta tai suoraan keräystilille:

FI85 2065 1800 1084 62, viite 32609.

Jos toivotte logonäkyvyyttä sivustollamme, otattehan yhteyttä: iiris.kivimaki@hdl.fi.

 

Yrityslahjoitus on hyvä tapa toteuttaa yhteiskuntavastuuta.

Nuorten tukena: 

Lahjoita

500€

25 nuorta saa ensitapaamisen turvallisen aikuisen kanssa.

Lahjoita

3500€

Nuori saa puolen vuoden ajaksi tarvitsemansa avun.

Lahjoita

7000€

Kaksi nuorta saa tarvitsemansa avun puoleksi vuodeksi.

Lahjoita

  1. Valitse summa
  2. Syötä yhteystietosi
  3. Valitse maksutapa
  4. Kiitos lahjoituksestasi

Miten yrityslahjoitus auttaa nuorta?

Lahjoituksenne avulla nuori saa Diakonissalaitoksen nuorten palveluista tarvitsemansa yksilöllisen tuen.

Vamos on tukenut nuoria jo kymmenen vuotta. Toiminta on laajentunut useille paikkakunnille Suomessa ja osoittanut vaikuttavuutensa. Vamoksesta 16-29-vuotias nuori saa rinnalleen turvallisen ammattilaisen, jonka kanssa selvitetään elämänsolmut ja etsitään nuorelle lopulta polku kouluun tai töihin.

Yksilövalmennuksen lisäksi Vamoksessa voi osallistua moniin toiminnallisiin ryhmiin. Jos voimia ei ole edes kotoa poistumiseen, tuki viedään sinne saakka. Avainsanat ovat nuoresta välittäminen ja rinnalla kulkeminen.

Amigo yhdistää nuoren ja vapaaehtoisen mentorin. Mentori tapaa ja tukee nuorta vuoden ajan. Nuori voi pohtia itselle tärkeitä asioita ja viettää aikaa luotettavan aikuisen kanssa. Läsnäolo, kuuntelu, kunnioitus ja kannustus ovat mentorointisuhteen perusta. Selvityksessä on todettu, että mentorointi esimerkiksi vähentää nuoren yksinäisyyttä ja kohentaa itseluottamusta!

Tärkeimpänä tavoitteena on, että nuoren hyvinvointi kohenee, nuori rohkaistuu sosiaalisissa suhteissa, elämään palaa merkitys ja tulevaisuuteen toivo. Selvitystemme mukaan meiltä saatu tuki todella vaikuttaa nuoren elämään. Lue vaikka tästä.

 

”Uus sivu käänty elämässä” – Näin apu toimii ja menee perille:

Lahja asiakkaille ja kumppaneille

Joulun alla yrityslahjoituksen voi antaa lahjaksi myös asiakkaille ja kumppaneille. Netissä tehdyn lahjoituksen jälkeen saatte ladattavaksi jouluisen kortin, jota kelpaa jakaa sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse.

Jos haluatte joulukortin käyttöönne, olkaa yhteydessä sähköpostitse: iiris.kivimaki@hdl.fi.

¨