Auta nuoret kiinni elämään

Miten yrityksesi voi tulla mukaan tukemaan nuorta?

 

Nuoret ovat jääneet yksin.

Koronapandemia on pahentanut nopeasti nuorten tilannetta. Haasteet ovat kasautuneet, jo tuhannet nuoret ovat vaikeassa tilanteessa ja kymmenet tuhannet ovat vaarassa syrjäytyä.

Nyt tarvitaan apua, jotta saamme nuoret takaisin kiinni elämään. Lue tästä, miten yrityksesi voi tulla mukaan auttamaan nuoria.

Vamos-palvelumme auttaa vaikeaan asemaan joutuneita nuoria

Diakonissalaitoksen Vamos tarjoaa kokonaisvaltaista tukea ja intensiivistä valmennusta 16–29-vuotiaille työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille. Vamos on toiminut 13 vuotta ja tavoittanut jo yli 13 000 nuorta.

Nuori saa Vamoksessa tuekseen oman valmentajan, jonka kanssa etsitään tavoitteellisesti ja aina nuoren ehdoilla polkua koulutukseen, työhön tai tasapainoiseen arkeen.

Toiminnasta hyötyisivät nyt kymmenet tuhannet nuoret, jos valmennuspaikkoja vain olisi saatavilla kaikille.   

Tee täsmälahjoitus käyttämällä Kumppanipaketteja tai ole yhteydessä Yritysvarainhankintaan. Voit kysyä myös logonäkyvyydestä, laskusta tai kuitista.

Naisen kasvokuva. Hän on Iiris Kivimnäki, varainhankinnan asiantuntija.
Iiris Kivimäki
iiris.kivimaki@hdl.fi

 

Tutustu kumppanipaketteihin

Lahjoita

1000€

Tule nuoren ystäväksi

Lahjoita

5000€

Ryhdy nuorten koutsiksi

Lahjoita

10000€

Ala nuorten mentoriksi

Lahjoita

  1. Valitse summa
  2. Syötä yhteystietosi
  3. Valitse maksutapa
  4. Kiitos lahjoituksestasi
Nuorten tukena: 

Kiitos Thomasset Oy ja 

Miten yrityslahjoitus auttaa nuorta?

Lahjoituksenne avulla nuori saa Diakonissalaitoksen nuorten palveluista tarvitsemansa yksilöllisen tuen.

Esimerkiksi Vamoksesta 16-29-vuotias nuori saa rinnalleen turvallisen ammattilaisen, jonka kanssa selvitetään elämänsolmut ja etsitään nuorelle tie kouluun tai töihin.

Vamos on tukenut nuoria jo yli kymmenen vuotta. Toiminta on laajentunut useille paikkakunnille Suomessa ja osoittanut vaikuttavuutensa.

Jos voimia ei ole edes kotoa poistumiseen, tuki viedään sinne saakka. Avainsanat ovat nuoresta välittäminen ja rinnalla kulkeminen. Yksilövalmennuksen lisäksi Vamoksessa voi osallistua moniin toiminnallisiin ryhmiin.

Amigo yhdistää nuoren ja vapaaehtoisen mentorin. Mentori tapaa ja tukee nuorta vuoden ajan. Nuori voi pohtia itselle tärkeitä asioita ja viettää aikaa luotettavan aikuisen kanssa. Läsnäolo, kuuntelu, kunnioitus ja kannustus ovat mentorointisuhteen perusta. Selvityksessä on todettu, että mentorointi vähentää nuoren yksinäisyyttä ja kohentaa itseluottamusta!

Tärkeimpänä tavoitteena on, että nuoren hyvinvointi kohenee, nuori rohkaistuu sosiaalisissa suhteissa, elämään palaa merkitys ja tulevaisuuteen toivo. Tuki todella vaikuttaa nuoren elämään.

 

Lahja asiakkaille ja kumppaneille

Joulun alla yrityslahjoituksen voi antaa lahjaksi myös asiakkaille ja kumppaneille. Netissä tehdyn lahjoituksen jälkeen saat ladattavaksi jouluisen kortin suomeksi ja ruotsiksi jakoon vaikka sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse.

Jos haluatte joulukortin käyttöönne, olkaa yhteydessä sähköpostitse: iiris.kivimaki@hdl.fi.

Rahankeräyslupa: Poliisihallituksen lupanumero RA/2021/556. Lahjoitusvarat käytetään Diakonissalaitoksen yleishyödylliseen toimintaan vaikeassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi.