Ukrainassa tarvitaan yhä apua.

Ukrainassa maansisäisiä pakolaisia on jo yli 3,5 miljoonaa ja avuntarve ei ole kadonnut. Avullasi viemme humanitaarista apua sitä eniten tarvitseville.

Yrityslahjoitus auttaa heikoimmassa asemassa olevia.

Yrityslahjoituksella voit auttaa haastavassa elämäntilanteessa olevia nuoria löytämään väylän koulutus- ja työelämään tai tukea Ukrainan maansisäisiä pakolaisia hädän hetkellä. Yrityslahjoitus ja muu yritysten antama tuki on merkittävä apu ihmisarvotyöllemme.

Tee vastuullinen yrityslahjoitus ja vaikuta myönteisesti yhteiskuntaan ja tulevaisuuteen.

Lahjoita ukrainalaisille  Lahjoita nuorille

Sota Ukrainassa jatkuu. Apuasi tarvitaan yhä.

Toimittamme hätäavun erityisen haavoittuvassa asemassa oleville, kuten yksinhuoltajaäideille, vammaisille, syrjityille maansisäisille romanipakolaisille sekä sodassa palvelevien perheille. Pitkäaikaisen kumppanimme Roma Women Fund Chiriclin avulla apu menee perille. Lue lisää avustamme.

Lahjoita nyt

Lahjoita ja vaikuta myönteisesti tulevaisuuteen.

Voit tehdä lahjoituksen kohteen omalla verkkolomakkeella, tilata laskun tai maksaa tilisiirrolla.

  • Tilinumero FI85 2065 1800 1084 62
  • Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr
  • Viitenumero 32609

Lisätietoja saat yritysvarainhankinnan asiantuntijaltamme.

  • Iiris Kivimäki
  • iiris.kivimaki@hdl.fi
  • 050 582 6396

Yritysten tuki nuorille on vaikuttavaa ja merkittävää.

Jo 15 vuoden ajan Vamos-nuortenpalvelumme on tukenut kaikkein haastavimmassa tilanteessa olevia 16–29-vuotiaita nuoria. Vamoksessa selvitetään elämänsolmuja ja etsitään tasapainoista arkea kohti koulutus- ja työelämää. Nuorten elämää on saattanut mutkistaa esimerkiksi mielenterveysongelmat, työttömyys, päihteidenkäyttö, asunnottomuus, lähipiirin haasteet tai vaikkapa keskeytyneet opinnot.

Näiden vuosien aikana olemme auttaneet jo lähes 20 000 nuorta Suomessa. Tutustu Vamoksen vaikuttavuuteen viime vuoden vuosiraportistamme.

Vamoksen vuosi 2023

 

Tue nuorta kohti opintoja tai työelämää.​

Monilta nuorilta puuttuu turvallinen aikuinen lähipiiristään, mutta sen ei tarvitse olla niin. Lahjoituksellasi voit varmistaa, että hädän hetkellä nuori saa tuekseen henkilökohtaisen rinnalla kulkevan valmentajan ja nuorten vertaisryhmän Vamos-nuortenpalvelussamme.

Lahjoita ja auta

Elämässä voi olla kaikki ihan ok, mutta silti voi tuntea olevansa vähän jumissa. Kynnys Vamokseen hakeutumiseen on tehty niin matalaksi, kuin vaan voi. Soita tai laita viestiä, kaikki etenee sitten ihan omalla painollaan.”

Miranda Rönnberg
Tubettaja ja somevaikuttaja Namikolinx

Lämmin kiitos jo mukana oleville kumppaneillemme.

Diakonissalaitoksen työntekijä Iiris Kivimäen profiilikuva

Ota yhteyttä, autan mielelläni.

Iiris Kivimäki
Yrityslahjoitus ja -kumppanuudet
iiris.kivimaki@hdl.fi
050 582 6396

Ajankohtaisia kumppaniuutisia.

Lahjoittajapalvelu

Ota yhteyttä:
lahjoittajapalvelu@hdl.fi

Lahjoita yrityksenä:
Tilinumero FI85 2065 1800 1084 62
Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr
Viitenumero 32609

Rahankeräyslupa

Rahankeräyslupa on poliisihallituksen myöntämä. Lupanumero RA/2021/556. Lahjoitusvarat käytetään Diakonissalaitoksen yleishyödylliseen toimintaan heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi. Lupa on myönnetty 29.4.2021 ja se on voimassa toistaiseksi koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.