Rinnekotien toiminta- ja yhtiörakenteen muutosta suunnitellaan

2.5.2023

Diakonissalaitos tarjoaa vaikuttavia sote-palveluja valtakunnallisesti Rinnekodit-markkinointinimen alla. Yhteinen markkinointinimi lanseerattiin aikaisemmin tänä keväänä. Diakonissalaitoksella on käynnistynyt muutosneuvottelut, joiden aikana suunnitellaan Rinnekodit-markkinointinimen alla tuotettujen sote-palvelujen yhdistämistä niin, että liiketoiminnan palvelut keskitettäisiin esimerkiksi yhteen osakeyhtiöön.

Kaksi tarraa lasiovessa.

Yhteinen Rinnekodit-markkinointinimi lanseerattiin helmikuun alussa 2023.

”Tavoitteenamme on liiketoimintojen yhdistäminen, jotta voimme paremmin vastata tulevaisuudessa toimialan haasteisiin sekä myös jatkossa tarjota kattavasti palveluita hyvinvointialueiden palveluntuottajana.  Haluamme myös varmistaa, että sekä yleishyödyllistä toimintaa että liiketoimintaa toteutetaan vastuullisesti ja vaikuttavasti”, Diakonissalaitoksen toimitusjohtaja Olli Holmström sanoo.

Sote-palvelujen yhdistämistä vasta suunnitellaan.

”Suunnittelulla tai mahdollisella tulevalla yhtiöittämisellä ei ole vaikutusta asiakkaidemme palveluihin”, kertoo liiketoimintajohtaja Leila Rutanen.

Rinnekodit on kaupungistuvat Suomen erityispalvelujen tuottaja

Rinnekodit tarjoavat kattavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille ja eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Myös Diakonissalaitoksen lasten ja nuorten palvelut tuotetaan jatkossa Rinnekodit markkinointinimen alla.  Rinnekotien toimipisteitä on tällä hetkellä 20 paikkakunnalla, 13 hyvinvointialueella ja palvelujen piirissä on noin 4 500 asiakasta.

Lisätietoja:

Leila Rutanen, liiketoimintajohtaja
040 669 1855, leila.rutanen@rinnekodit.fi

Taina Rönnqvist, viestintä- ja markkinointijohtaja
044 762 1992, taina.ronnqvist@rinnekodit.fi

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: