Heponiemi

Heponiemen retriittikeskus tarjoaa tilaa hiljaisuudelle luonnon helmassa Karjalohjalla. Alueella on monipuoliset tilat yritysten ja yhteisöjen kokous- ja virkistystapahtumille sekä kesäleireille. Luonnonkaunis paikka sopii myös ikimuistoisten juhlien näyttämöksi.

Hiljaisuutta ja yhteistoimintaa

Diakonissalaitoksen luonnonkaunis ja rauhallinen retriittikeskus Heponiemi sijaitsee kirkasvetisen Puujärven rannalla Karjalohjalla, vain reilun tunnin matkan päässä Helsingistä. Jo 20 vuoden ajan toiminnan ydintä ovat olleet varhaisesta kristillisestä perinteestä ammentavat hiljaisuuden retriitit, jotka tarjoavat jokaiselle aikaa ja tilaa hiljaisuudessa. Viimeiset retriitit järjestetään lokakuussa 2018.

 

 

Kokouksille, virkistäytymiseen ja juhlaan

Heponiemi on oiva kohde majoittuvia kokouksia sekä erilaisia työhyvinvointi- ja tiimipäiviä varten. Rauhalliset ja viihtyisät puitteet järjestyvät luontevasti Heponiemessä. Tarvittaessa järjestämme myös virkistäviä aktiviteetteja toiveidesi pohjalta.

Tiloissaamme järjestetään myös erilaisia leirejä ja leirikouluja. Ne  sopivat loistavasti myös erilaisille juhlatilaisuuksille.

Kuinka voimme palvella sinua?

Näin pääset Heponiemeen

Heponiemi