Tutustu Nuotti-valmentaja Evelina Braamiin

21.2.2024

Toimin Keski-Suomen alueella Vamos Jyväskylän NUOTTI- valmentajana. Vaikka asuisit kaukana kaupungista, voit saada valmennusta sillä kuljen sinne minne tarvitsee kulkea. Toimitilat meillä on Jyväskylän keskustassa, mutta työni on siellä missä asiakkaatkin.

Valmennuspolut ovat todella moninaisia. Asiakas saa itse päättää millaisten tavoitteiden eteen haluaa valmennuksessa työskennellä. Yhdessä pohdimme, mitkä ne keinot olisivat. Joskus voi olla tarkoituksenmukaista käydä tutustumassa erilaisiin palveluihin ja yhteistyötahoihin. Toiselle tärkeää voi olla pysähtyä omien voimavarojen äärelle. Jokaisen tapaamisen ei tarvitse olla täyttä asiaa, vaan aikaa on myös käyttää esimerkiksi laavulla ruokailuun ja päivän polttavista puheenaiheista keskustellen tai uuden harrastuksen kokeilemiseen.

Valmentajana olen entisten asiakkaitteni mukaan heidän asioihinsa vakavasti ja ammattitaidolla suhtautuva. Olen rentoa seuraa ja helposti innostuva tyyppi, jolta ei ideat lopu kesken. Suhtaudun haasteisiin luovasti erilaisia ratkaisuja pohtien ja kartutan jatkuvasti työkalupakkiani. Harrastuksiani käytän myös valmennuksessa vaihtelevasti. Esimerkiksi valokuvausta on ollut mukavaa yhdistää työskentelyyn tarvittaessa vaikkapa CV:n tai itsetutkiskelun tukena.

Mikäli sinua mietityttää, olisiko NUOTTI- valmennus sinulle sopiva tuki lähitulevaisuudessa, ota minuun yhteyttä. Sovitaan aika tapaamiselle kahvittelun merkeissä tai puhelimitse. Tapaamiselle voit ottaa mukaan myös tukihenkilön ja halutessasi voit pyytää minua ottamaan Sepe- koirani mukaan rapsutettavaksi.

Linkki: Vamos Jyväskylä

Keski-Suomi: Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari & Äänekoski.

Vaaleahiuksinen nainen.
Yhteystiedot

Eveliina Braam
Valmentaja
050 473 3080
evelina.braam@hdl.fi

 

 

 

 

Lue lisää NUOTTI-valmennuksesta
Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: