Tutustu Nuotti-valmentaja Saara Sillanpäähän

21.2.2024

NUOTTI-valmennuksessa arjen haasteista muodostuu tavoitteita tulevaisuuden suuntaviivoiksi

Toimin NUOTTI-valmentajana Vamos Tampereella ja toiminta-alueenani on Pirkanmaan hyvinvointialue. NUOTTI-valmennus tarjoaa sinulle tiiviin tuen oman tavoitteesi edistämiseksi. Vaikka opiskelu tai työelämään siirtyminen olisi tavoitteesi vasta pidemmällä aikavälillä, voit valmentajan kanssa edistää asioita, jotka auttavat tähän tavoitteeseen pääsyä. Ne voivat olla esimerkiksi arjenhallintaan ja oman toimintakyvyn vahvistamiseen liittyvät asiat tai ammatillisen suunnitelman laatiminen.

Yhdessä voimme kiireettömästi asettua asiasi äärelle. Haluan ensisijaisesti tutustua sinuun ihmisenä ja työskentely lähtee täysin sinun tavoitteistasi. Valmennus tapahtuu sinun arjellesi olennaisissa paikoissa, toiveidesi mukaan.

Työskentelytapani on tutkiskeleva ja kuunteleva. Haluan ymmärtää tilannettasi kokonaisvaltaisesti ja lähestyn sitä ratkaisukeskeisesti. Minulla on usean vuoden kokemus nuorten aikuisten parissa työskentelystä ja haastavissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa työskentely on minulle tuttua. Erityisosaamista minulla on neuropsykiatrisista haasteista ja valmennuksesta. Hyödynnän tätä osaamista mielelläni NUOTTI-valmennuksessa. Käytän työssäni myös luovia ja toiminnallisia menetelmiä.

Jos haluat tietää enemmän NUOTTI-valmennuksesta ja haluat tutustua minuun ja Vamos Tampereeseen, ole rohkeasti yhteydessä niin sovitaan tutustumisaika ja jutellaan enemmän tilanteestasi. Lämpimästi tervetuloa Vamokseen!

Linkki: Vamos Tampere

Pirkanmaa: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.

Hymyilevä nainen katsoo kameraan.
Yhteystiedot

Saara Sillanpää
Valmentaja
050 470 6428
saara.sillanpaa@hdl.fi

 

 

Lue lisää NUOTTI-valmennuksesta
Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: