Vamos Helsinki: valmennukseen voi hakeutua koko ajan

27.4.2020

Nuori mies ja nainen istuvat vierekkäin.

Vaikka olemme eläneet koronaviruksen aiheuttamaa poikkeusaikaa keväästä 2020, voi poikkeustilanteessa jaksamista tukea myös suuntaamalla katsetta tulevaan. Nytkin on hyvä aika suunnitella omaa tulevaisuutta yhdessä luotettavan valmentajan kanssa. Vamos Helsinki työskentelee uusien nuorten kanssa myös koronavirustilanteen aikana yksilövalmennuksessa.

 

Jos olet 16–29-vuotias, ja koet tarvitsevasi apua arkeen, asumiseen, toimeentuloon, terveysasioihin tai jaksamiseen liittyvissä asioissa, voi etsivä nuorisotyöntekijä olla tukenasi. Mikäli taas haluat tukea urasuunnitteluun tai tavoitteenasi on päästä lähiaikoina työelämään, koulutukseen tai esimerkiksi työkokeiluun, uravalmentajamme auttavat mielellään.

Vamoksen tarjoama valmennus on täysin vapaaehtoista ja maksutonta. Työskentely oman valmentajan kanssa aloitetaan tutustumalla sinuun ja tilanteeseesi. Tehdään yhdessä suunnitelma ja asetetaan tavoitteet, joita kohti lähdetään etenemään omassa tahdissasi.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin tämän linkin takaa löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta! Poikkeustilanteessa valmennamme pääsääntöisesti etäyhteyksien kautta tai puhelimitse.

Lisätietoja antavat (puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostitse ja WhatsAppilla)

 

Artikkeli on julkaistu huhtikuussa 2020.

Myös nämä voisivat kiinnostaa sinua: