Podcastin 3. jakso julkaistu: Eevan tarina ikäihmisten maailmasta

3.7.2019

Kesä on aika hiljentyä ja kuunnella vaikkapa Podcastiamme OSA: Tarinoita ihmisarvosta

Podcastimme kolmas jakso on omistettu ikäihmisille. Seuraavaksi ääneen pääsee Eeva. Tämä on tarina omasta mummosta, vanhusten kunnioittamisesta, peloista ja toivosta sekä siitä, miksi muutto senioritaloon voi olla yksi elämän parhaista ratkaisuista. Hiljenny kuuntelemaan tarinaa.

Podcast OSA kokoaa yhteen harvoin kuultuja ja hiljaisia, mutta tärkeitä tarinoita. Näitä toivoa sisältäviä asiakaskokemuksia on luvassa lisää myöhemmin samalla kanavalla.

Kuuntele myös podcastin aikaisemmin julkaistut jaksot, joissa ensimmäisenä päähenkilönä on päihteiden käytöstä kuntoutuva Milla sekä toisessa Fahid, tarina miehestä, joka pakeni Suomeen Syyrian sotaa yksin, alaikäisenä turvapaikanhakijana.

https://soundcloud.com/hdlosa/sets/osa-tarinoita-ihmisarvosta

 

 

Lue seuraavaksi: uusimmat artikkelit

¨