D-asema Kallio

Kaikille avoin kohtaamispaikka ja kansalaistoiminnan keskus. Osoite Kustaankatu 3, Helsinki.

D-asema Kallio on kaikille avoin, yhteisöllinen kohtaamispaikka sekä kansalaistoiminnan keskus osoitteessa Kustaankatu 3. Toimintamme on maksutonta, alueen ihmisten näköistä ja yhdessä toimintaan osallistuvien kanssa kehitettyä sekä toteutettua, esimerkiksi:
  • D-aseman avoimet ovet ja säännöllinen jalkautuminen alueelle
  • Hyvinvointi, helppo liikunta ja harrastusmahdollisuudet
  • Kulttuurihyvinvointi taiteen parissa
  • Omien taitojen ja kokemusten löytäminen sekä jakaminen erilaisissa työpajoissa, ryhmissä, tapahtumissa ja retkillä
  • CABLE-yhteisövalmennukset

 

 

Ajankohtaiset tiedot tapahtumista
D-asema Kallion Facebook-sivuilta. Seuraa meitä Instagramissa.

Haluaisitko oppia lisää yhteisöistä ja erilaisissa yhteisöissä toimimisesta? Lue lisää Community Action Based Learning for Empowerment – yhteisövalmennuksesta.
Linkki:  CABLE-valmennus

Tulisitko vapaaehtoiseksi?

Toimintaa, tapahtumia, työpajoja, vertaisryhmiä ja retkiä suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä toimintaan osallistuvien ihmisten kanssa.  Jaamme kuulumisia ja ajankohtaista tietoa sekä tarjoamme tukea yhteisön kaipuuseen. Toimitilat ovat alueen asukkaiden käytössä yhteisöllistä toimintaa varten myös iltaisin ja viikonloppuisin – kysy meiltä lisää!

Vapaaehtoisena toimit aina omien kiinnostustesi ja toiveidesi mukaan henkilökohtaisia voimavarojasi kunnioittaen. Voit esimerkiksi ideoida ja järjestää yksittäisen työpajan, tai olla yhdessä muiden kanssa toteuttamassa viikoittaisia toimintoja, kuten Avoimia ovia, jalkautumisia tai ulkoiluryhmää. Kysy rohkeasti lisää yhteisötyöntekijöiltämme – mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva tehtävä. Kuulisimme myös mielellämme, millaista toimintaa sinä kaipaisit alueelle.

 

Muut D-asemamme