D-asema Kannelmäki

Kaikille avoin kohtaamispaikka ja kansalaistoiminnan keskus Kannelmäen juna-aseman ja Sitratorin tuntumassa. Osoite: Klaneettitie 11, Helsinki

D-asema Kannelmäki on kaikille avoin kohtaamispaikka ja kansalaistoiminnan keskus Kannelmäen juna-aseman ja Sitratorin tuntumassa.

Toimintamme  on ihmisten näköistä:

  • Tapahtumia
  • työpajoja
  • ryhmiä
  • retkiä ja muuta toimintaa suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä alueen asukkaat, vapaaehtoiset ja ammattilaiset.

Järjestämme myös kävelyretkiä, puistokahveja, etäjoogaa, tukea asiointiin ja mahdollisuuden käyttää nettiä. Ajankohtaiset tiedot toiminnasta löytyvät Kannelmäen D-aseman Facebook-sivulta.

D-asemien työntekijöille voi soittaa mistä vain asiasta. Juttelemme, etsimme ratkaisuja ja jaamme ajankohtaista tietoa. Tilat ovat alueen asukkaiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin – kysy meiltä lisää!

Vapaaehtoiseksi D-asemalle?

Vapaaehtoisena voi laittaa ruokaa, auttaa arjen askareissa, ohjata jumpan tai vaikka järjestää taidepajan. Vapaaehtoisena voi toimia omien innostusten ja voimien mukaan – meiltä löytyy niin pientä kuin suurempaakin yhteistä tekemistä!

Kysy siis rohkeasti lisää D-asemilta, niin mietitään juuri sinulle sopiva tehtävä. Vapaaehtoistehtäviä ilmoitetaan myös Facebookin D-asemien vapaaehtoistehtävät -ryhmässä.

Soppa42 – yhteisö kokkaa etänä

Kun koronapandemia sulki yhteisölliset kohtaamispaikat, Helsingin Kannelmäen D-asemalla ei tyydytty laittamaan lappua luukulle, vaan kehiteltiin ripeästi uusia yhteisöllisen toiminnan muotoja. Pandemia-ajan sosiaalisen innovaation herkullisimmat palat on nyt koottu Soppa42-keittokirjaksi.

Kirjan kansi, jossa tekstinä Soppa42.

Muut D-asemamme