D-asema Kontula

Asema toimii yhteistyössä Itä-Helsingin asukkaiden, yhteisöjen, ammattilaisverkostojen ja palveluntuottajien kanssa. Osoite: Kontulan ostari.

D-asema Kontula on kaikille avoin, yhteisöllinen kohtaamispaikka sekä kansalais- ja vapaaehtoistoiminnan keskus Kontulan ostoskeskuksen Länsikäytävällä. Tässä linkki sijaintikarttaan.
Toimintamme on maksutonta ja alueen ihmisten näköistä, yhdessä toimintaan osallistuvien kanssa kehitettyä ja toteutettua, esimerkiksi:
  • D-aseman avoimet ovet ja säännölliset kohtaamiset ostarilla (jalkautuva toiminta)
  • Hyvinvointia, helppoa liikuntaa ja harrastusmahdollisuuksia
  • Kulttuurihyvinvointia taiteen parissa
  • Omien taitojen ja kokemusten löytämistä sekä jakamista erilaisissa työpajoissa, ryhmissä, tapahtumissa ja retkillä
  • CABLE-yhteisövalmennuksia
Jaamme kuulumisia, ajankohtaista tietoa ja tarjoamme tukea yhteisöön liittymiseen. Tilat ovat alueen asukkaiden käytössä yhteisöllistä toimintaa varten myös iltaisin ja viikonloppuisin – kysy meiltä lisää!
Ajankohtaiset tiedot toiminnasta löytyvät
D-asema Kontulan Facebook-sivulta
Seuraa meitä Instagramissa
Haluaisitko oppia lisää yhteisöistä ja erilaisissa yhteisöissä toimimisesta? Lue lisää Community Action Based Learning for Empowerment – yhteisövalmennuksesta: CABLE

" ".

Ryhtyisitkö yhteisöosaajaksi?

Kiinnostaako valmentautuminen yhteisöosaajaksi Kaapeli-valmennuksella? Tai onko sinulla jokin toimintaidea, jota haluaisit toteuttaa yhdessä muiden kanssa? Tarvitsetko naapurin apua arjessa, tai ehtisitkö itse olla toiselle avuksi?

Tulisitko vapaaehtoiseksi ?

Vapaaehtoisena toimit aina omien kiinnostustesi ja toiveidesi mukaan henkilökohtaisia voimavarojasi kunnioittaen. Voit esimerkiksi ideoida ja järjestää yksittäisen työpajan, tai olla yhdessä muiden kanssa toteuttamassa viikoittaisia toimintoja, kuten Avoimia ovia, Aamukahveja, English Clubia, Kontulan ostarille jalkautumista tai Taukotupaa. Kysy rohkeasti lisää yhteisötyöntekijöiltämme – mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva tehtävä. Kuulisimme myös mielellämme, millaista toimintaa sinä kaipaisit alueelle.

 

Muut D-asemamme