D-asema Kontula

Asema toimii yhteistyössä Itä-Helsingin asukkaiden, yhteisöjen, ammattilaisverkostojen ja palveluntuottajien kanssa. Osoite: Kontulan ostari.

D-asema Kontula on kaikille avoin kohtaamispaikka ja kansalaistoiminnan keskus Kontulan ostoskeskuksen Länsikäytävällä (ostarin kartta löytyy FB-sivun kuvagalleriasta).

Toiminta on itähelsinkiläisten näköistä.

  • tapahtumia
  • työpajoja,
  • ryhmiä,
  • retkiä ja muuta toimintaa suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä alueen asukkaat, vapaaehtoiset ja ammattilaiset. Tilat ovat alueen asukkaiden käytössä myös iltaisin ja viikonloppuisin – kysy meiltä lisää!


D-aseman työntekijöille voi soittaa tai lähettää viestiä mistä vain asiasta – ja juttuseuran kaipuukin on hyvä syy soittaa! Jaamme kuulumisia,  ajankohtaista tietoa ja etsimme yhdessä ratkaisuja kiperiin tilanteisiin.

Tulisitko vapaaehtoiseksi D-asemalle?

D-aseman vapaaehtoisena voi auttaa arjen askareissa, ohjata jumpan, järjestää taidepajan tai vaikka perustaa oman tietokilpailukerhon. Vapaaehtoisena voi toimia omien innostusten ja voimien mukaan – meiltä löytyy niin pientä kuin suurempaakin yhteistä tekemistä!

Kysy siis rohkeasti lisää D-asemilta, niin mietitään juuri sinulle sopiva tehtävä. Vapaaehtoistehtäviä ilmoitetaan myös Facebookin D-asemien vapaaehtoistehtävät -ryhmässä, jonne ovat tervetulleita kaikki D-asemien vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet.

Lue lisää Kaapeli-yhteisövalmennuksestamme tästä linkistä.

" ".

Ryhtyisitkö yhteisöosaajaksi?

Kiinnostaako valmentautuminen yhteisöosaajaksi Kaapeli-valmennuksella? Tai onko sinulla jokin toimintaidea, jota haluaisit toteuttaa yhdessä muiden kanssa? Tarvitsetko naapurin apua arjessa, tai ehtisitkö itse olla toiselle avuksi?

Muut D-asemamme